Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Jedno od 3 najbolja ulja za njegu tijela u svijetu u 2016. godini proizvedeno je u Hrvatskoj

Ulje za njegu tijela brenda Quarnero “Miris Istre” (Scent of Mediterranean Refresh) proglašeno je jednim od 3 najbolja ulja za njegu tijela na svijetu.

Ulje za njegu tijela brenda Quarnero “Miris Istre” (Scent of Mediterranean Refresh) proglašeno je jednim od 3 najbolja ulja za njegu tijela na svijetu.

Renomirani britanski wellbeing magazin Natural Health  12. godinu za redom organizira izbor najboljih proizvoda s prirodnim sastojcima.

Odlukom  stručnog žirija Natural Health International Beauty Awards 2017. “Miris Istre” (Scent of Mediterranean Refresh) osvojilo je titulu „highly commended“  u kategoriji ulja za njegu tijela,  u konkurenciji preko 200 brendova iz  27 zemalja svijeta. Ovom nagradom brand Quarnero svrstava se u red poznatih svjetskih brandova kao što su: Dr. Hauschka, Madara, Caudalie, John Master Organics.

Nagrađeno ulje Miris Istre (Scent of Mediterranean Refresh)  čini kombinaciju  ulja zelene mandarine, lavande i paprene metvice. Ova pomno birana kombinacija  daje ovom ulju odlike osvježavajućeg i njegujućeg proizvoda. Lavanda i zelena mandarina na koži stvaraju osjećaj ugode,  umiruju ju dok joj paprema  metvica daje  izrazitu svježinu. Djelovanje sastojaka mješavine upućuje na pogodnost za oporavak kože nakon stresnih situacija.

Tvrtka Quarnero već 9 godina s ljubavlju stvara prvi hrvatski brend certificirane eko kozmetike stvoren na temeljima lječilišne tradicije Opatije i Kvarnera.  Ulja za njegu tijela Opatijska kamelija,  Miris Učke, Miris Istre  i Miris Kvarnera nosioci su NATRUE certifikata te Vegan oznake koju dodjeljuje Vegan Society.

U Quarnero uljima možete uživati tijekom cijele godine te su primjerena za svaki tip kože. Osnovna filozofija stvaranja ulja je korištenje manje sastojaka više kvalitete: „less is more“

Quarnero ulja koriste se u Wellness & Spa-Hotelu Lone***** u Rovinju, Relax at luxurious SPA – Boutique Hotelu Alhambra***** na Malom Lošinju, Royal Spa-Hotelu Milenij***** u Opatiji, Thalasso Wellnessu-Thalassotherapia**** u Opatiji itd.

Quarnero ulja možete kupiti u prodavaonicama Bio&bio, na webshopu https://www.biobio.hr/ te u ljekarnama Lavanda Mia u Zagrebu.

Ulja tvrtke Quarnero se u ciklusima proizvode i pune u laboratorijima tvrtke Adria Lab u Rijeci. Proizvedena su u skladu sa visokim standardima i zahtjevima EU regulative.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Lifestyle

Vi ste odgovorni za sebe i morate odlučiti kako ćete živjeti, jer ako nećete vi tada će to učiniti netko drugi za vas.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.