Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Bisnode grupa imenovala Cecliju Westerholm Beer novom direktoricom ljudskih resursa

Bisnode Grupa objavila je imenovanje Cecilije Westerholm Beer novom direktoricom ljudskih resursa.

Bisnode Grupa objavila je imenovanje Cecilije Westerholm Beer novom direktoricom ljudskih resursa. Novu će funkciju preuzeti u svibnju 2017. Cecilia će se također priključiti Upravnom odboru Bisnode grupe.

Nastavit će s razvojem funkcije ljudskih resursa unutar Bisnode grupe te će predvoditi strateški i nastaviti s implementacijom novih procesa na razini grupe. Blisko će surađivati s rukovodećim timom u provođenju dugoročnog programa usmjerenog na zaposlenike, kao i provođenju kulturološke transformacije tvrtke.

„Cecilijino strateško iskustvo u predvođenju značajnih programa promjene pomoći će tvrtki Bisnode tijekom daljnje transformacije i razvoja našeg poslovanja”, izjavio je Magnus Silfverberg, predsjednik uprave tvrtke Bisnode, te dodao: „Zbog Cecilijinog dokazanog iskustva u vođenju i skaliranju programa usmjerenih na zaposlenike, programa koji se udaljavaju od tradicionalnih industrija te približavaju konzultantskom svijetu koji je okrenut tehnologiji, siguran sam da će značajno doprinijeti našoj tvrtki te da će uspješno voditi naš program One Bisnode People.“

„Velika mi je čast i zadovoljstvo pridružiti se tvrtki Bisnode. Veselim se što ću zajedno s ostalim članovima rukovodećeg tima Bisnode grupe sudjelovati u procesu koji će ovu sjajnu tvrtku učiniti još boljom”, izjavila je Cecilija i nastavila: „Smatram se privilegiranom što se mogu priključiti tvrtki Bisnode u njenoj transformaciji, u tome da postane najtraženiji partner u europskoj industriji podataka i analitike. Spremna sam maksimalno se posvetiti izgradnji kulture i vodstva u tvrtki Bisnode te pomoći u izgradnji okruženja koje pruža najbolje mogućnosti za rad.”

Cecilija je na Sveučilištu u Uppsali stekla diplomu iz područja ljudskih resursa te već više od 20 godina uspješno vodi timove ljudskih resursa u različitim industrijama. Svoje bogato iskustvo u razvoju strateških programa usmjerenih na zaposlenike, preneseno u svakodnevne aktivnosti iz domene ljudskih resursa, Cecilija je dokazala tijekom rada na rukovodećim pozicijama u tvrtkama Manpower, Crane, Fortum i Cybercom. Prije nego što se pridružila tvrtki Bisnode, vodila je konzultantsku tvrtku Stratena AB usmjerenu na pružanje podrške tvrtkama u razvoju ljudskih resursa i organizacije.

Tvrtka Bisnode vodeći je europski ponuđač poslovnih informacija i analitičkih rješenja. Pomažemo tvrtkama u pronalasku novih klijenata te procesu stvaranja i upravljanja odnosa s postojećima, a koncept tzv. pametnih podataka – Smart Data omogućava našim klijentima donošenje mudrih odluka. Tvrtka Bisnode je najveći partner tvrtke Dun&Bradstreet te svojim klijentima omogućavamo informacije o više od 250 milijuna tvrtki iz 220 zemalja svijeta. Zapošljavamo 2400 ljudi u 18 zemalja, a sjedište nam je u glavnom gradu Švedske, Stockholmu.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Lifestyle

Vi ste odgovorni za sebe i morate odlučiti kako ćete živjeti, jer ako nećete vi tada će to učiniti netko drugi za vas.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.