Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Predstavljanje „B Light“ projekta: poduzetnicima gotovo 53 milijuna kuna

„B Light“ shema je projekt kojim se financira suradnja malih i srednjih poduzeća na pograničnom području Mađarska-Hrvatska u sklopu Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014-2020.

pixabay.com

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) organizira svečanu konferenciju povodom predstavljanja projekta „B Light“ sheme za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima, u ponedjeljak, 26. lipnja u Panonskom drvnom centru kompetencija u Virovitici (Poduzetnička zona II 16) s početkom u 11 sati.

„B Light“ shema je projekt kojim se financira suradnja malih i srednjih poduzeća na pograničnom području Mađarska-Hrvatska u sklopu Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014-2020. Ukupna vrijednost bespovratnih potpora za poduzetnike iznosi gotovo 53 milijuna kuna. Projekt provodi HAMAG-BICRO kao glavni korisnik te sedam regionalnih (županijskih) razvojnih agencija s programskog područja Mađarska-Hrvatska.

Konferenciju će otvoriti Boris Guina, zamjenik predsjednika Uprave HAMAG-BICRO-a, zajedno sa visokim predstavnicima mađarskih i hrvatskih partnera nakon čega slijedi predstavljanje projekta i primjera uspješne priče transnacionalne suradnje. Popodnevni dio konferencije predviđen je za radionice za poduzetnike i „jedan na jedan“ (B2B) sastanke.

Program konferencije

U sklopu navedenog projekta HAMAG-BICRO je 9. lipnja, 2017. godine, otvorio prvi krug natječaja  za dostavu projektnih prijedloga „Light Concept“. Sredstva od gotovo 20 milijuna kuna osigurana su iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Više informacija o natječaju dostupno je na službenim stranicama Agencije www.hamagbicro.hr, dok se dodatne informacije o projektu „B Light“ shema mogu pronaći na web platformi projekta. Na događaj se možete prijaviti preko sljedeće poveznice: http://bit.ly/2snQ2z5.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.