Konferencija: Investicijske prlike u Sloveniji

Slovenija dobila požurnicu oko isplate štediša Ljubljanske banke

Slovenija će od 11. do 13. rujna 2017. u Ljubljani, zelenoj prijestolnici Europe, predstaviti najveći investicijski događaj – „INVESTICIJSKE PRILIKE U SLOVENIJI“ na kojem će i Turska prvi put predstaviti svoj fokus ulaganja u Sloveniju i Europu te segmente investicija koje su za Tursku u Europi najzanimljivije.

Na konferenciji možete upoznati sve prilike i prednosti koje država Slovenija nudi ulagačima u svjetlu otvaranja novih radnih mjesta. Dobit ćete jasnu sliku i saznati zašto toliko velikih međunarodnih poduzeća danas ulaže u Sloveniju u kojoj su prinosi na uloženi kapital možda najviši u cijeloj Europi, čak viši od 30 %.

Kako biste na najbolji način upoznali Sloveniju i njezine projekte, javno-privatna partnerstva i ostale mogućnosti, u suradnji Filipović poslovno savjetovanje sa slovenskim gradonačelnicima nudi organiziranu mogućnost dolaska već vikend prije početka konferencije.

Tako ćete moći bolje upoznati Sloveniju i njezine gradonačelnike te na lokacijama pogledati najzanimljivije projekte, kao što je uređenje gradilišta Tobačna (tvornica duhana) u središtu Ljubljane te ostale turističke, logističke, poslovno-stambene i uslužne prilike na jadranskoj obali i u unutrašnjosti Slovenije.

Podijeli

Odgovori

Top