Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ostalo

Florian Hrvatska predstavila svoj asortiman na Ambienti

Tvrtka Florian Hrvatska, jedan od tržišnih lidera u segmentu drvne industrije, predstavila je svoj asortiman povodom otvorenja Ambiente, 44. međunarodnog sajma namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije na Zagrebačkom velesajmu.

Tvrtka Florian Hrvatska, jedan od tržišnih lidera u segmentu drvne industrije, predstavila je svoj asortiman povodom otvorenja Ambiente, 44. međunarodnog sajma namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije na Zagrebačkom velesajmu. Vrhunski drveni namještaj s hrvatskim potpisom svi posjetitelji sajma moći će razgledati do 15. listopada u okviru izlagačkog programa tvrtke Florian Hrvatska.

Ovogodišnja Ambienta ponovno stavlja u fokus potencijal drvne industrije, a Florian Hrvatska predstavit će se putem 2 izložbena štanda. Konceptualno zanimljivo izlaganje koje se prostire na površini od 260 m2, ”Od šume do namještaja”, priča je o proizvodnji hrvatskog masivnog drvenog namještaja u Čazmi i Novoselecu. Članice Florian Hrvatska, tvrtke DI Čazma i DIN Novoselec proizvode namještaj prvenstveno od slavonskog hrasta, poštujući ekološke zahtjeve te vrlo visoke standarde stručnosti i kvalitete koje zahtijeva proces proizvodnje kvalitetnog namještaja iz punog drva. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, ulaganju u najsuvremeniju tehnologiju te njegovanju personaliziranog pristupa kupcima DI Čazma i DIN Novoselec su danas među najuspješnijim domaćim drvoprerađivačkim tvrtkama.

U dijelu Design Zone DI Čazma će na 80 m2 predstaviti 2 hotelske sobe osmišljene u suradnji s nagrađivanim hrvatskim dizajnerima – sobu LINEA potpisuje dizajn studio Diz/viz, dok je modularna hotelska soba PAN-EL proizvod dizajnera Nevena Kovačića. Hotelska soba LINEA napravljena je od drvnog dekora izbijeljelog hrasta u kombinaciji s antracit bojom. Na svim elementima u sobi, kao karakterističan i dekorativan detalj, proteže se forma linije. Krevet i uzglavlje su posebno istaknuti led rasvjetom ugrađenom u podnožju kreveta te ispod panela na uzglavlju. Svaki element može se dimenzijama i dekorima prilagoditi klijentovim potrebama i svakom prostoru.

Sa svojim brendom FloContract, koji svojim pristupom u izradi i osmišljavanju poslovnih interijera predstavlja inovaciju na tržištu opremanja interijera, DI Čazma pruža profesionalne usluge opremanja hotela, ureda i poslovnih objekata. Mogućnost potpune individualizacije i integracije želja i potreba klijenata ono je što FloContract čini drugačijim.

«Lidersku poziciju dugujemo inzistiranju na održivom poslovanju i odabiru pravih partnera – tvrtki članica koje prepoznajemo po istaknutom profesionalizmu, znanju i strašću prema drvu. Zahvaljujući njima, naša proizvodnja u Hrvatskoj konkurentna je u svjetskim razmjerima», izjavio je Elvio Florian, vlasnik Florian grupe, u čijem sastavu je i Florian Hrvatska.

Predviđanja o hrvatskoj drvnoprerađivačkoj industriji kao jednoj od najperspektivnijih grana na domaćem tržištu imaju sve snažniju potvrdu u poslovanju tvrtki članica Florian Hrvatska. Naime, Florian Hrvatska je u prošloj godini ostvarila rast od 20 posto, na razini od oko 350 milijuna kuna vezano uz izvoz finalnog proizvoda.. Osim toga, tvrtka ima i značajan sociekononski utjecaj na tržištu jer unutar svog portfelja od ukupno 5 tvrtki – DI Čazma, DIN Novoselec, OTK, Lipovljani Lignum i Elda drvo – zapošljava preko 750 ljudi. Što se tiče planova za budućnost, tvrtka najavljuje investiciju od 15 milijuna eura na hrvatskom tržištu u naredne dvije godine.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Lifestyle

Vi ste odgovorni za sebe i morate odlučiti kako ćete živjeti, jer ako nećete vi tada će to učiniti netko drugi za vas.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.