Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Izabrana najljepša CEWE fotoknjiga za 2017.

Igor Roth, Regionalni Manager za CEWE Grupu izrazio je zadovoljstvo održanom svečanosti te odabranom najljepšom CEWE fotoknjigom.

Igor Roth, Regionalni Manager za CEWE Grupu  izrazio je zadovoljstvo održanom svečanosti te odabranom najljepšom CEWE fotoknjigom te rekao: ‘Iznimno sam zadovoljan s ovogodišnjom, sada već tradicionalnom dodjelom nagrada za najljepšu CEWE fotoknjigu Hrvatske. Ono što me posebno veseli je sve više zadovoljnih korisnika naših fotoknjiga. Ove godine su pristigle brojne fotoknjige i nije bilo lako odlučiti se za najbolju. S posebnim zadovoljstvom predstavljam i nove zadovoljne korisnike fotoknjige – Eciju Ojdanić, Marijanu Batinić i Roberta Kurbašu, koji su s nama podijeliti svoje uspomene. Naravno, ponosni smo na sve naše zadovoljne korisnike CEWE fotoknjige te nam je to podstrek da budemo što bolji i opravdamo ukazano nam povjerenje!’

CEWE postoji skoro 60 godina, a povijest mu seže i 105 godina unazad kada je njegov osnivač Carl Wöltje otvorio svoj prvi foto studio u Oldenburgu gdje je i danas sjedište kompanije. Danas, CEWE je najveća europska foto kompanija s preko 3.000 zaposlenih, prisustvom u 24 europske zemlje u preko 25.000 partnerskih poslovnica.

U ovom trenutku CEWE ima 12 najmodernijih tvornica za izradu fotoknjiga, digitalnih fotografija i nekoliko stotina drugih fotoproizvoda iz svoje ponude. Prošlogodišnji promet cijele grupacije je bio nešto manji od 620 mil. € s konstantnim rastom, a prošli mjesec smo prodali 50 milijuntu CEWE fotoknjigu u Europi te time još jednom se dokazali kao najveći ponuđač fotoknjiga i fotoproizvoda.

Kao društveno i ekološki odgovorna kompanija, prije dvije godine pokrenuli smo veliki projekt pošumljavanja u Keniji gdje godišnje posadimo 2.634 ha šume i na taj način neutraliziramo štetna djelovanja proizvodnih procesa na okoliš.

U Hrvatskoj CEWE je prisutan 12 godina s preko 100.000 zadovoljnih korisnika i partnerima kao što su dm-drogeriemarkt, Müller, TISAK i dr. te jednim od najvećih brand awareness-a u cijeloj grupaciji što govori da su hrvatski kupci prepoznali kvalitetu CEWE branda.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Lifestyle

Vi ste odgovorni za sebe i morate odlučiti kako ćete živjeti, jer ako nećete vi tada će to učiniti netko drugi za vas.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.