Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Gotovo 80% više putnika iz Hrvatske i regije putuje FlixBusom ovih blagdanskih dana

Najbrže rastući europski start-up FlixBus od ulaska na hrvatsko tržište postao je simbolom putovanja autobusima što potvrđuje i povećanje od gotovo 80% više putnika ovih blagdanskih dana u odnosu na 2016. godinu

Najbrže rastući europski start-up FlixBus od ulaska na hrvatsko tržište postao je simbolom putovanja autobusima što potvrđuje i povećanje od gotovo 80% više putnika ovih blagdanskih dana u odnosu na 2016. godinu. Putnici iz regije su tako odlučili naredne blagdanske dane provesti u društvu prijatelja i obitelji u brojnim europskim gradovima koji su u ovo doba godine posebno atraktivni nudeći svečanu atmosferu te brojna događanja. Mnogi od njih putuju i svojim obiteljima diljem Hrvatske.

˝Do ovakvog istaknutog povećanja putovanja dolazi upravo zbog naše široke mreže koju gradimo u posljednjih godinu i pol iz Hrvatske i regije, ali i zbog same usluge koju nudimo u našim zelenim autobusima. Putnici su navikli na našu dostupnost i jednostavnost putovanja, a to nam je samo vjetar u leđa da i dalje slušamo njihove želje.˝ – izjavila je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE regiju.

Od Njemačkih gradova Hrvati su se ovog vikenda uputili prema Munchenu do kojeg se može stići za 26€ iz Zagreba, 50€ iz Osijeka i 29€ iz Pule. Koriste li se noćne vožnje moguće su i znatne uštede te se veći budget može iskoristit za poklone ili suvenire. Iz Pule kreće noćna linija u 20:20 kojom u München stižete u ranim jutarnjim satima.

Putnici prepoznali FlixBus autobuse kao udoban, siguran i jednostavan način putovanja po pristupačnim cijenama
Povezavši u zelenu mrežu 100 destinacija diljem Hrvatske FlixBus je omogućio direktne linije prema 10 europskih zemalja a putem interkonekcija putnicima je na raspolaganju najveća međunarodna mreža linija s preko 200.000 dnevnih veza, kroz 26 europskih zemalja u 1.400 destinacija. Osim udobne i sigurne vožnje, putnicima je omogućen besplatan Wi-Fi, utičnice pored sjedala, više prostora između sjedala, besplatna prtljaga te mogućnost promjene i otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska, online kupovina karata bez čekanja u redovima na blagajnama kao i identifikacija putnika samo putem QR koda i pametnog telefona. Zahvaljujući svim ovim mogućnostima putovanja po prihvatljivim cijenama, FlixBus do kraja godine očekuje više od 100 milijuna prevezenih putnika diljem Europe.

Detalji o polascima i dolascima te ostali detalji putovanja mogu se provjeriti na www.FlixBus.hr ili putem besplatne mobilne aplikacije.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Lifestyle

Vi ste odgovorni za sebe i morate odlučiti kako ćete živjeti, jer ako nećete vi tada će to učiniti netko drugi za vas.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.