Četverosatno tijelo

Četverosatno tijelo

Samo mali dio uobičajenog načina vježbanja doista donosi rezultate. Stoga, ako možemo bolje i preciznije definirati poznavanje uzroka i posljedica povezanih s funkcioniranjem našeg tijela, moći ćemo izgubiti salo i steći mišićnu masu za puno kraće vrijeme i uz puno manje napora. Drugim riječima radi se o minimalističkom fitnesu.

U knjizi “4-SATNO TIJELO: Neobičan vodič koji će vam pomoći da brzo izgubite salo, uživate u nevjerojatnom seksu i postanete nadčovjek” Timothy Ferriss primjenjuje na čovječje tijelo pristup “postigni što više sa što manje truda”, onu istu filozofiju  koja je preobrazila naš odnos prema radu zahvaljujući njegovoj knjizi “4-SATNI RADNI TJEDAN”.

Ta je knjiga postala svjetska uspješnica, časopis  “Details” nazvao ju je “kultnom senzacijom” a “Man’s Journal” “najsenzacionalnijim self – help hitom ovog desetljeća”.

Uklanjajući višak iz vježbi u teretani “4-SATNO TIJELO” pokazuje kako učiniti mali pomak ovdje i sićušnu promjenu ondje da bi se postigli veliki rezultati uz maksimalnu djelotvornost. Od gubitka sala do stjecanja mišića, od nevjerojatno dobrog seksa do dubljeg sna, od duljeg trčanja do savršenog zamaha bejzbolskom palicom, Ferrissa se opsesivno posvetio cilju da pronađe optimalno rješenje za muškarce i žene.

Odlučivši da postane pokusni kunić kako vi to ne biste morali biti, Ferriss je utrošio deset godina i 250.000 dolara da bi na sebi isprobao svaki trend, dijetu, dijetni suplement i vježbu kako bi identificirao onih nekoliko ključnih stvari koje doista djeluju uz najmanji utrošak vremena i napora. Pritom mu je pomoglo više od 100 stručnjaka – uključujući liječnike, znanstvenike iz NASA-e, vrhunske atletičare i stručnjake za alternativnu medicinu. Nakon toga još je preko 200 muškaraca i žena u dobi između 18 i 70 godina iskušavalo sljedeće tri godine metode koje se preporučuju u knjizi.

Tim Ferriss usredotočuje se na jedno pitanje koje će vam promijeniti život:

Koje su minimalne promjene koje će proizvesti maksimalne rezultate na vašem tijelu?

Nakon tisuća eksperimenata i testiranja ova knjiga donosi odgovor na to ključno pitanje koje se odnosi i na žene i na muškarce. Od teretane do spavaće sobe – sve je tu i sve funkcionira.

U vrlo kratkom roku naučit ćete:

– Kako izgubiti 10 kilograma u 30 dana (bez vježbanja) držeći se ultra jednostavne      dijete s niskim glikemičkim indeksom

– Kako spriječiti pojavu sala nakon prežderavanja (Božić, praznici, vikendi)

– Kako se 300%  učinkovitije riješiti sala uz pomoć nekoliko vrećica s ledom

– Kako je Ferriss nabacio 15 kg mišića u 28 dana, bez steroida i uz ukupno samo 4 sata provedena u teretani

– Kako spavati samo 2 sata dnevno a osjećati se posve odmorno

– Kako postići 15–minutni orgazam u žena

– Kako utrostručiti testosteron i udvostručiti broj spermija

– Kako od trčanja na 5 km u 12 tjedana doći do trčanja na 50 km

– Kako ukloniti “trajne” ozljede

– Kako postići da nakon 6 mjeseci dižete 70 kilograma teže utege nego na početku

– Kako jednim posjetom bolnici uštedjeti za dvotjedno ljetovanje na moru

Timothy Ferriss, uspješni poduzetnik i avanturist, govori šest jezika, vodi multinacionalnu tvrtku ne odričući se putovanja po cijelom svijetu, šampion u tangu i u kickboxingu, glumac u TV uspješnici, autor dvaju svjetskih bestselera, “Četverosatnog radnog tjedna” i “Četverosatnog tijela”. Ima 31 godinu i o njemu članke pišu New York Times, National Geographic Traveler, Maxime i drugi.

Kako sudjelujem u nagradnom natječaju?

Darujemo vam knjigu “Četverosatno tijelo” koju možete osvojiti ako točno odgovorite na pitanje: “Kojih dvaju bestselera je autor Timothy Ferriss?

Registrirajte se na portal Profitiraj.hr te nam na email: [email protected] pošaljite poruku naslova “Ferriss, odgovor, ime i prezime, korisničko ime, adresu, grad i broj mobitela.

I, naravno lajkajte nas na našoj Facebook stranici! Podijelite post sa svojim prijateljima, to vas također približava nagradi!

Prijave primamo do srijede 23. svibnja 2012.

Pratite nas na Facebooku! Twitteru @Profitiraj i LinkedIn profilu Profitiraj.hr!

Zabavite se i učite uz Profitiraj.hr! Sudjelujte na zanimljivim konferencijama! Čitajte kvalitetne, stručne i zanimljive knjige!

Svaki tjedan dijelimo vam nove nagrade!

Podijeli

Odgovori

Top