Croatia osiguranje zadržalo i stabiliziralo lidersku poziciju

Croatia osiguranje zadržalo i stabiliziralo lidersku poziciju

U otežanim uvjetima CROATIA osiguranje uspjela je zadržati stabilno i profitabilno poslovanje. Bruto dobit Društva iznosila je krajem rujna 2011. godine 67,7 milijuna kuna i veća je za čak 40,4 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Glavna strateška odrednica CROATIA osiguranja je rast prodaje i podizanje profitabilnosti uz očuvanje visoke razine zadovoljstva osiguranika i njihove vjernosti. I ove godine CROATIA osiguranje nastavila je s inovacijama, redizajnom starih i uvođenjem novih proizvoda.

Osiguranje od nesposobnosti za rad

Od novih proizvoda uvedenih tijekom ove godine izdvajamo osiguranje od nesposobnosti za rad koji je namijenjen slobodnim zanimanjima (liječnici, arhitekti, odvjetnici), ali i obrtnicima kod prestanka poslovanja uslijed nesretnog slučaja i/ili bolesti.

Obrtnički paket

Za sve registrirane obrtnike, članove Hrvatske obrtničke komore CROATIA osiguranje pripremila je posebnu ponudu svojih usluga. Obrtnički paket dostupan u okviru projekta Obrtnik&Partner te predstavlja osiguravateljni odgovor na potrebe svakog obrtnika uz maksimalnu uštedu i kontrolu troškova.

Start Invest polica osiguranja života

Građanima je ponuđena i nova Start Invest polica osiguranja života vezana uz investicijske fondove. Start Invest omogućuje mjesečnu uplatu, a ulagač se postaje već s ulogom od 20 eura. U suradnji sa PBZ Investom, nudi se ulaganje u četiri investicijska fonda – PBZ Bond, Global, Equity i I-Stock fond.

CROATIA osiguranje planira i u 2012. nastaviti s razvojem svih vrsta kanala prodaje, ljudskih potencijala i marketinga s ciljem efikasnijeg i profitabilnijeg poslovanja i razvoja tvrtke. Planiraju i cijeli niz novih i poboljšanih proizvoda.

www.crosig.hr

Podijeli

Odgovori

Top