Dijelimo kino ulaznice za film Tatin sin!

Dijelimo kino ulaznice za film Tatin sin!

Adam Sandler nastupa u glavnoj ulozi kao problematični otac koji odluči posjetiti svog sina baš na dan njegova vjenčanja. Razlog? Želja za ponovnim uspostavljanjem dobrog odnosa. Međutim, otac će ubrzo shvatiti da to i neće biti tako jednostavno, pogotovo nakon što upozna buduću ženu svog sina…

Film traje 116 minuta, a uz ovakvu komediju zabava je zagarantirana!

Kako sudjelujem u nagradnom natječaju?

Darujemo vam 6 kino ulaznica (3×2) za film “Tatin sin” koje možete osvojiti ako točno odgovorite na pitanje: “Tko nastupa u glavnoj ulozi?”

Važna napomena! Dobitnici mogu iskoristiti svoje kino ulaznice u prvom tjednu prikazivanja filma – dakle za „Tatin sin“ od 2.8. do 8.8.

Kino ulaznice dijelimo za Cineplexx kina koja se nalaze u Zagrebu (Centar Kaptol i City Center one East), Osijeku (Avenue Mall) i Splitu (City Center one).

Registrirajte se na portal Profitiraj.hr te nam na email: [email protected] pošaljite poruku naslova “Tatin sin, odgovor, ime i prezime, korisničko ime, adresu, grad i broj mobitela.

I, naravno lajkajte nas na našoj Facebook stranici! Podijelite post sa svojim prijateljima, to vas također približava nagradi!

Prijave primamo do srijede, 01. kolovoza 2012.

Pratite nas na Facebooku! Twitteru @Profitiraj i LinkedIn profilu Profitiraj.hr!

Zabavite se i učite uz Profitiraj.hr! Sudjelujte na zanimljivim konferencijama! Čitajte kvalitetne, stručne i zanimljive knjige!

Svaki tjedan dijelimo vam nove nagrade!

Podijeli

Odgovori

Top