Fight Club – Blackberry Vs. iPhone prijavite se i pokažite koji je bolji!

Fight Club – Blackberry Vs. iPhone prijavite se i pokažite koji je bolji!

Udruga CROWD predstavlja Fight Club, novi projekt promocije internetske kulture, novih medija i tehnologija. Zamišljen kao sukob ideja, proizvoda, tehnologija, proizvođača iz slične ili iste niše, koje će zastupati fighteri podijeljeni u dva ili više tabora. Fight Club je i više od toga – mjesto upoznavanja, zabave i druženja, tvrdi u CROWD-u.

Fight Club je nastao je na ideju predsjednice CROWD-a Lili Rodić koja je odgovorila na želje da se široj javnosti besplatnim događanjima pruži uvid u moderne tehnologije i medije. Tako je rješenje pronađeno u spajanju edukativnog i zabavnog programa s ciljem da okupiti sve koji su zainteresirani ili profesionalno vezani uz nove tehnologije, kao i one koji žele nešto naučiti na jedinstven i pristupačan način. Osim podučavanja, značajan dio događaja trebalo bi biti druženje i umrežavanje, razmjena kontakata te upoznavanje novih poslovnih partnera.

Prvi Fight Club održat će se u nedjelju, 18. travnja u 18 sati u Teatru Exit (dvorana Centra za kulturu i film “August Cesarec”) Ilica 208. Tema je vječni sukob iPhonea i BlackBerryja. Na svakom Fight Clubu predstavnici dvije suprotstavljene grupe vode verbalni dvoboj.

Marko Rakar vs. Luka Sučić

Ovoga puta BlackBerry SEALove predvodi Marko Rakar, vrsni poznavatelj suvremenih tehnologija o kojem se puno govorilo i pisalo posljednjih dana. Kažu, daleko brže tipka nego što piše. Poznat je po svojim raznim web uradcima, počevši od Mračnog bloga, grupnog bloga Politika, pa preko akcija evidentiranja afera u Hrvatskoj, biračkih popisa i sličnih aktivnosti. Marko je odbio Facebook friend request Chuck Norrisa i ostao živ da govori o tome.

Rakaru nasuprot bit će Luka Sučić, kažu, geek u pravom smislu riječi. Dugogodišnji je zaljubljenik u tehnologiju općenito i Apple. Interesi su mu sve teme vezane uz Apple Inc, s posebnim naglaskom na iPhone, a pogotovo na iPhone “hacking community”.

Timove na Fight Clubu sačinjavaju dva do četiri borca iz redova poznatih evanđelista ovih uređaja, predstavnika proizvođača, osoba iz javnog života, ali i običnih korisnika.

Fight Club će posjetiteljima prikazivati pozitivne i negativne strane zastupljenih tehnologija ili stavova te im dati mogućnost da isprobaju tehnologije ili proizvode o kojima se raspravlja. Publika u dvorani podijeljena je na pobornike suprotstavljenih strana i neodlučne, a po okončanju Fighta prebrojavat će se konvertiti. Publici će biti omogućeno sudjelovanje, navijanje, gađanje stres lopticama i sve ostalo što moderator dozvoli.

Prijave do 17. travnja

Posebno se stavlja naglasak na atraktivnost govornika, programa i stvaranja show programa u kazalištu (scenografija, light show, razglas, režija…). Čitav događaj popratit će video stream uživo na Tportalu, te twitter wall (Wall of Silver) CROWD-ovca Domagoja Pavlešića. Publiku će za sudjelovanja darivati naši partneri.

Rok za prijavu posjetitelja za prvi Fight Club je zaključuje se 17. travnja u 24 sata, a ukoliko se broj prijavljenih ranije popuni, prijave će se zatvoriti radi ograničenog broja posjetitelja u dvorani. CROWD se obvezuje na zaštitu tajnosti podataka prijavljenih osoba.

Prijaviti se možete OVDJE.

Predviđeno trajanje događaja je 3 do 4 sata, uz pauzu za networking sudionika i posjetitelja. Učestalost fajtanja bit će svaka dva-tri mjeseca, odnosno četiri godišnje. Medijski pokrovitelj Fight Cluba 1 su portali Medijske mreže – Online-zagreb, Profitiraj.hr, She.hr, Metro.hr.

Izvor: www.online-zagreb.hr

Podijeli

Odgovori

Top