Hrvatski Telekom uvodi mPlatomat

Hrvatski Telekom predstavio je novu besplatnu aplikaciju mPlatomat, koja građanima dodatno olakąava plaćanje računa na Platomat uređajima u T-Centrima. Aplikacija je dostupna za iOS i Android mobilne uređaje, a omogućuje učitavanje jednog ili viąe računa odjednom te pripremu za plaćanje računa na Platomatu. Korisnik putem aplikacije zaprimi kôd koji unosi na Platomat i viąe sa sobom ne mora nositi papirnate račune, a viąe računa plaća jednako brzo kao da plaća jedan.

Zahvaljujući aplikaciji mPlatomat korisnici svoje račune učitaju putem mobilne aplikacije, a plaćaju kad im to najbolje odgovara. Na Platomatu korisnici mogu platiti HT-ove račune bez naknade, a svi ostali računi s 2D bar kodom mogu se platiti uz naknadu od 1.99 kuna po računu. Aplikacija omogućava praćenje i kontrolu naloga koji su pripremljeni za plaćanje, te praćenje povijesti plaćenih računa na Platomatima.

Ovom aplikacijom Hrvatski Telekom izlazi u susret sve većem broju korisnika koji račune plaćanju u T-Centrima na Platomatima. Nova mPlatomat aplikacija ątedi vrijeme korisnicima, a donosi i mogućnost praćenja svih računa plaćenih na Platomatima.

mPlatomat aplikaciju korisnici mogu preuzeti na Google Play ili na App Store.

Podijeli

Odgovori

Top