Huawei osvojio dvije prestižne EISA nagrade

Huawei, vodeća kompanija za pametne telefone, osvojila je dvije nove nagrade od strane Europskog udruženja za sliku i zvuk (EISA). Huawei P10 tako je imenovan titulom „EISA Smartphone Camera 2017-2018“, a Huawei Watch 2 dobio je titulu „EISA Wearable Device 2017-2018“. Dodjelom ovih nagrada, EISA je prepoznala Huaweijevu predanost kvaliteti, dizajnu i vrhunskim performansama.

Uz EISA nagradu, Huawei P10 je primio i posebno priznanje za svoju kameru nastalu u suradnji s brandom Leica. Ovaj pametni telefon nudi izvanredno korisničko iskustvo tako što pruža korisnicima sve što im treba da izraze svoju kreativnost kroz fotografiju. P10 tako se odlikuje dvostrukom Leica kamerom 2.0 s dvostrukim stražnjim senzorom te prednjom Leica kamerom, a korisnicima omogućuje potpuno istraživanje umijeća portretne fotografije. Huawei P10 time na najbolji način demonstrira stalnu Huaweijevu posvećenost postavljanju najviših standarda i inspirativnih kreativnih načina izražavanja.

Huawei Watch 2 pokazuje istu predanost dizajnu i funkcionalnosti. Lagan i udoban za nošenje, pametni sat omogućuje korisnicima da koriste sve funkcije i alate kako bi uvijek bili povezani, a bez kompromitiranja na stilu. Ispod elegantnog, keramičkog okvira koji se obično nalazi samo na visokokvalitetnim ručnim satovima, Watch 2 skriva niz značajki dizajniranih za podršku aktivnom i zdravom načinu života. Nezavisna 4G povezivost, kao i podrška za Bluetooth i GPS, čine ga savršenim saveznikom za lakše provođenje svih vrsta fizičkih aktivnosti.

„Središnja filozofija Huaweija je neumorna potraga za značajnimm inovacijama za stvaranje proizvoda koje će voljeti korisnici diljem svijeta. Izuzetno nam je drago što su Huawei P10 i Huawei Watch 2 odlikovani od strane tako prestižne grupacije kao što je EISA. Od pametnih telefona, pa sve do nosive tehnologije, i dalje ćemo nastaviti pomicati granice tehnologije i dizajna kako bi stvorili iskustva koja inteligentno povezuju ljude s onime što im najviše znači“, izjavila je uoči dodjele nagrada Glory Zhang, direktorica marketinga tvrtke Huawei Consumer Business Group.

Podijeli

Odgovori

Top