Ljetno izdanje Womanary 2017.

U Opatiji je početkom listopada 2016. godine organiziran prvi vikend seminar za žene Womanary. Bio je to trodnevni seminar namijenjen isključivo ženama, a ovakav tip seminara je po prvi puta organiziran u Hrvatskoj.

Prošlogodišnji Womanary okupio je 138 žena iz svih dijelova zemlje, kao i žene koje su došle izvan granica Hrvatske. Polaznice vikend seminara bile su smještene u Opatijskom hotelu „4 Opatijska cvijeta“, u kojem su također organizirana trodnevna predavanja brojnih predavačica i radionice raznih alternativnih tehnika, zabavni sadržaji, kao i gala večera koja je održana u prekrasnoj dvorani hotela Royal.

Cilj Womanary 2016. Predavanja i cijeli koncept osmišljeni su kao prilika da se polaznice poduči o zajedništvu, o snazi žene kao majke, domaćice, supruge i poslovne žene u vremenu u kojem živimo, o duhovnosti, rastu i razvoju kroz duhovnost i predavanja 8 predavačica tijekom trodnevnog seminara, koji je dosegnuo vrhunac na zatvaranju Womanary 2016., gdje su polaznicama podijeljene diplome i zahvalnice.

Womanary 2017. ide dalje i to kroz dva dijela. Ovu godinu projekt ima novi cilj i nove izazove. Novost je da se seminaru ove godine mogu priključiti i muškarci kako bi podržali važnost uloge žene te su uključeni kao predavači kako bi svi polaznici mogli sagledati međuljudske odnose u današnjem društvu iz različitih perspektiva.

U prvom dijelu Womanary 2017. organizira se dvodnevni izlet u Punat na otoku Krku,  a u drugom dijelu, krajem godine, Womanary se ponovno vraća u Opatiju i traje četiri dana.

Womanary je ove godine pun iznenađenja, brojnih predavača (muških i ženskih), radionica, sajma, zabave, ljubavi i zajedništva.

Organizatori Womanary Summer Vibe vođeni su idejom kako većina ljudi zasigurno mašta i ima snove, želje, ali na žalost, često osjećaju kako ih ne mogu ostvariti. Ako su snovi prisutni, tu su s razlogom. Svatko od nas može učiniti razliku i pretvoriti svoje snove u život ili iste te snove ostaviti zauvijek zarobljene negdje duboko unutar nas.

Upravo iz toga razloga Womanary & B&B centar sportova na moru Punat organiziraju nezaboravan dvodnevni izlet na otoku Krk 17. i 18. lipnja. Cilj ovog dvodnevnog izleta je izvući ljude iz svakodnevnog i stresnog načina života, osvijestiti ih, a nakon toga suočiti sa strahovima koji ih sprječavaju da ostvare svoje snove – kako u izazovima koje ovaj dvodnevni izlet priprema, tako u svim ostalim budućim i svakodnevnim aktivnostima te životnim odlukama.

Kada užurbanost, asfalt i odjeću zamijenimo s prirodom, nastupa opuštenost i bezbrižnost, a spoj prirode, mora i sunca dovodi nas do zaključka koliko u stvari imamo, koliko možemo i da smo dio puno veće cjeline.

Ljetno izdanje Womanary 2017. na Krku, 17. i 18. 06. donosi  adrenalinski-pozitivan-inspirativan-hrabar i zabavan izlet spajanja nemoguće u moguće, kako bi STRAH pretvorili u INSPIRATIVNU VIBRACIJU stvaranja uz podršku i zajedništvo. Kroz program „Fly High“ pomicati će se granice korak po korak.

Cilj Coachinga je doći do odluka koje ćemo sprovesti u djelo! Na Inspirativnoj parlaonici razgovarati će se o individualnim željama i snovima polaznika. Praktični dio odvijati će se kroz voženje u sportskom centru B&B na moru. Osmišljene su različite vožnje s kojima će polaznici maknuti sve iz fokusa i povezati se s osjećajem slobode i beskrajnosti, a za one najhrabrije vožnja padobranom omogućiti će da u miru i tišini osjete za što su doista stvoreni, da ono što smatraju nerješivim iz te perspektive postaje sasvim nešto drugo…

Zbog smještajnih kapaciteta broj polaznika je ograničen. Sve informacije o Womanary Summer Vibe možete dobiti na:

Podijeli

Odgovori

Top