Otvorena 94. BIPA poslovnica u Hrvatskoj

Na prostranih 300-tinjak kvadrata otvorena je nova BIPA poslovnica u Velikoj Gorici. Riječ je o ukupno 94.-toj BIPA poslovnici, petoj koja je uređena po novom, ljepšem i ugodnijem konceptu koji prati moderan dizajn i ideju povratka prirodi s naglaskom na prirodne materijale, pa je i cijeli prostor u znaku neutralnih, pastelnih boja i industrial stila.

Unutar trgovine osmišljen je i posebno dizajniran make-up kutak sa popratnim dodacima i adekvatnom rasvjetom. Takav minimalistički dekor uz dodatak vintage predmeta novom prostoru nove BIPA trgovine daje dozu urbanosti i suvremenosti.

Prateći slogan „Uljepšaj si dan u svom najboljem izdanju“ nova BIPA u Velikoj Gorici nudi odličan izbor  parfema, proizvoda za njegu lica, zuba, tijela, kose, mušku njegu, ali i sredstva za pranje rublja, čišćenje i održavanje kućanstva.

Misleći na roditelje i njihove mališane BIPA u svojoj ponudi nudi i širok asortiman proizvoda za dječju njegu, a u sklopu web stranice BIPO KLUB, popularnog programa vjernosti za trudnice i roditelje s djecom od 0 d o 3 godine, svim roditeljima su na izbor i brojne preporuke, korisni savjeti, odgovori stručnjaka, igre, zabava, uspomene, razmjena iskustava i mišljenja i sve ostalo što roditelji i djeca trebaju  kako bi odrastanje bilo što veselije i opuštenije.

U asortimanu BIPE nalaze se brojni poznati brandovi visokokvalitetne šminke, kao što su Maybelline, L’Oréal Paris, Max Factor, deBBY i Bourjois. Pored spomenutih međunarodnih brandova, BIPA je za svoje kupce osmislila i vlastite marke proizvoda: Today, Clever, Bi Good, Look by Bipa, Babywell, uz koje kupnja postaje još povoljnija.

Podijeli

Odgovori

Top