Početak potrage za poslom je na 3. regionalnom Virtualnom danu karijera i znanja

Početak potrage za poslom je na 3. regionalnom Virtualnom danu karijera i znanja

Tri vodeća regionalna portala za zapošljavanje, MojPosao.net, Posao.ba i Infostud.com tradicionalno organiziraju Virtualni dan karijera i znanja, jedinstveni interaktivni sajam koji će se održati na adresi www.dankarijera.com od 10. do 17. listopada. Virtualni sajam posjetiteljima omogućuje direktnu i jednostavnu komunikaciju s poslodavcima i predstavnicima edukativnih ustanova.

U sedam dana održavanja sajma posjetiteljima će se predstaviti neki od najpoželjnijih poslodavaca iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine koji imaju potrebu za novim zaposlenicima, kao i edukativne ustanove koje će detaljnije predstaviti mogućnost dodatne edukacije i profesionalnog usavršavanja.

Prvi Virtualni dan karijera i znanja održan je 2009. i od tada bilježi stalan porast posjetitelja i izlagača. O uspjehu sajma govori 170.000 posjeta, 50 izlagača i 250 slobodnih natječaja za slobodno radno mjesto koji su do sada bili objavljeni u sklopu sajma.

Posjetitelje 3. regionalnog Virtualnog dana karijere i znanja i ove godine, osim online chata, očekuju radionice na kojima će moći ostvariti direktan kontakt s poslodavcima. Svi zainteresirani moći će prisustvovati predstavljanjima određenih tvrtki i edukativnih ustanova u Zagrebu koja će  uključivati i simulacije intervjua s video snimanjima. Posjetitelje očekuju i nagradni natječaji te popusti na edukativne programe.

Generalni medijski pokrovitelji regionalnog Virtualnog dana karijere i znanja su Nova TV, Dnevnik.hr, Totalni FM i poslovni tjednik Lider, a sajam podržavaju: Hrvatski zavod za zapošljavanje i Ministarstvo gospodarstva, dok su partneri u organizaciji: udruge eSTUDENT i AIESEC te portal EduCentar.

Podijeli

Odgovori

Top