Preuređena Galleria Business Centar

Poznati centar u središtu Zagreba obilježio je službeno otvorenje preuređenog prostora, otvaranje novog Centro restorana, Bowling centra te novouređene dm trgovine, na čemu se aktivno radilo proteklih godinu dana. Nakon punih 18 godina Importanne Galleria doživjela je svoj prvi značajniji makeover, a to znači promjenu koncepta iz malog gradskog trgovačko-poslovnog centra u business centar s naglaskom na poslovno, modno i gastro odredište.

Najveću preobrazbu u Galleriji doživjela je etaža -1, prostor koji je sada oplemenjen novim CENTRO food lounge-om i a la carte restoranom s preko 100 sjedećih mjesta, raznovrsnom gastro ponudom te proširenom dm trgovinom na preko 500 m2. Novouređeni prostor na taj način uspješno je povezao poslovni, zabavni i shopping te gastro segment.

„Projekt preuređenja Importanne Gallerije pokrenuli smo s ciljem da se revitalizira cjelokupni gradski blok najstrožeg centra  oko Martićeve i Vlaške ulice te svojim posjetiteljima ponudi još ugodnije mjesto okupljanja, relaksacije te uživanja u dobroj hrani i kupovini. Očekujemo da će novouređeni centar zahvaljujući novim sadržajima i dizajniranim prostorima privući velik broj posjetitelja različitih generacija te na taj način postati glavno mjesto sastajanja građana ovog dijela grada“, rekli su iz Importanne Grupe.

Novi koncept koji je primijenjen u obnovi Gallerije značajno je „otvorio˝ prostor, odnosno značajna je pozornost posvećena postizanju prozračne atmosfere i modernizaciji izgleda interijera. Osim za neformalna druženja, otmjeni prostor ugodne atmosfere idealan je i za potrebe održavanja poslovnih sastanaka. Uz to, ljubitelje dobrog shoppinga razveselit će i vijest da se u Galleriji sada može naći niz poznatih brendova robnih marki poput L’occitanea, Roberto Boticellija, Bandolere, Rossinija, Gallilea, Birckenstoca i mnogih drugih.

Posebna atrakcija preuređenog centra svakako je i moderni prostor za bowling i provođenje slobodnog vremena na etaži -2, jedina takva dvorana u ovom djelu grada.

Podijeli

Odgovori

Top