ProMDM osigurala cjelovito rješenje za upravljanje mobilnim uređajima saborskih zastupnika

Tvrtka ProMDM isporučila je Hrvatskome saboru rješenje za upravljanje mobilnim uređajima saborskih zastupnika, koje se u cijelosti razvija i proizvodi u Republici Hrvatskoj, a kojim je povećana razina sigurnosti upravljanja. Cjelokupni razvojni tim pa time i cjelokupno znanje i iskustvo u razvoju i implementaciji rješenja za upravljanje mobilnim uređajima (MDM)  je domaće, što ProMDM stavlja u jedinstvenu poziciju da kvalitetno i fleksibilno odgovori na sve specifične zahtjeve i potrebe korisnika.

Ovim se rješenjem, između ostalog, omogućuje provjera ulaska uređaja u sustav, samostalno izvršenje administrativnih zadataka na mobilnom uređaju, upravljanje korisničkim certifikatima, „multi tenant“, podrška za jednokratne lozinke, podrška za bežične mreže te upravljanje mobilnim aplikacijama i datotekama. Rješenje za softver u privatnom Cloudu pruža ProMDM-ov partner HEMA.

Cilj ovog softverskog rješenja je ubrzati i smanjiti administraciju te olakšati protok informacija uz uštedu troškova.

ProMDM je na hrvatskom tržištu već prepoznat kao lider na području upravljanja mobilnim uređajima te posjeduje brojne reference i surađuje s najvećim kompanijama u zemlji. Naša su rješenja osmišljena tako da znatno pojednostavljuju rad krajnjem korisniku i olakšavaju upravljanje kompleksnim informatičkim tehnologijama, što će sigurno pridonijeti ubrzavanju i povećanju produktivnosti, ali i sigurnosti saborskih procesa“, izjavio je Marko Makovac, direktor tvrtke ProMDM.

Podijeli

Odgovori

Top