Sajmovi poslova u ožujku

Sajmovi poslova u ožujku

Kroz Sajmove poslova Hrvatski zavod za zapošljavanje ostvaruje direktni kontakt između poslodavaca i potencijalnih radnika, potiče na aktivnost u traženju posla, omogućava partnerstvo svih dionika na tržištu rada, pruža informacije o mogućnostima obrazovanja, volontiranja, stipendiranja i cjeloživotnog učenja te naglašava važnost znanja i vještina potrebnih na tržištu rada.

U okviru Sajmova poslova organizirat će se okrugli stolovi, radionice, forumi, tribine i prezentacije na kojima će sudjelovati predstavnici Zavoda, poslodavci i posjetitelji.

Sajmovi poslova organiziraju se uz podršku partnera na lokalnoj razini: lokalna samouprava, Hrvatska obrtnička komora, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska udruga poslodavaca, razvojne agencije, centri za poduzetništvo, škole, veleučilišta, škole za obrazovanje odraslih i drugi.

Zainteresirani poslodavci prijaviti se mogu na [email protected]  li direktno u područnim službama putem Kontakata Područnih službi (http://www.hzz.hr/default.aspx?id=3959)

Za sve posjetitelje ulaz je slobodan.

Detaljan raspored i lokacije održavanja sajmova možete pronaći na http://www.hzz.hr/default.aspx?id=8428

HZZ

Podijeli

Odgovori

Top