Sakupite bodove i nagradite se poklonom po izboru…

Sakupite bodove i nagradite se poklonom po izboru…

Membership Rewards je program nagrađivanja potrošnje i urednog plaćanja računa za korisnike American Express kartica, prisutan na hrvatskom tržištu više od 10 godina.

Sakupljene bodove možete zamijeniti za robu i usluge po svom izboru, uz neograničeno vrijeme za odabir, jer Membership Rewards bodovi nikada ne zastarijevaju.

Sudjelovanjem u Programu ostvarujete pravo na nagradne bodove koje možete iskoristiti za:

Plaćanje na prodajnim mjestima koja prihvaćaju Membership Rewards karticu

Počastite se ručkom ili večerom u restoranu, isplanirajte izlet u neki od kutaka Lijepe naše, odmorite se u ekskluzivnim hotelima, posjetite turistička odredišta koja ste oduvijek željeli posjetiti, obnovite garderobu, opremite i oplemenite prostor u kojem boravite ili se jednostavno posvetite sebi i svom zdravlju boraveći u odrabranim centrima za ljepotu i zdravlje.

Pogledajte cjelokupnu ponudu i informirajte se o prodajnim mjestima na kojima možete koristiti Membership Rewards karticu.

Pretplate na časopise

Na raspolaganju su vam brojni tjednici, magazini i časopisi raznih izdavača.

Provjerite ponudu, odaberite i javite nam vašu odluku.

Darove s American Express znakom

Treba li vam šilterica ili još jedna kutija za CD-e? Kišobran ili torba? Svoje bodove možete zamijeniti za neki od proizvoda s American Express znakom. Pogledajte što nudimo!

Donacije u dobrotvorne svrhe

Lijepo je i dobro činiti dobra djela, pa tako svoje nagradne bodove možete donirati u dobrotvorne svrhe, nekoj od brojnih udruga i organizacija uključenih u Program.

Donirajući, činimo dobro i potičemo na solidarnost u svakodnevnom životu te tako dajemo svoj doprinos u nastojanju da ovaj svijet učinim boljim mjestom za život.

Plaćanje članarine za American Express kartice

Bodove možete iskoristiti i za plaćanje članarine za American Express karticu koju koristite ili bodovima podmiriti godišnju naknadu za sudjelovanje u Membership Rewards programu. Provjerite iznose bodova za članarinu za vašu American Express karticu.

Podijeli

Odgovori

Top