Besplatno s kompjutora zovite fiksne telefone diljem svijeta

Besplatno s kompjutora zovite fiksne telefone diljem svijeta

Prije svega, važno je znati da svaka besplatna usluga na ovom svijetu ima i neku manu! Neke su od mana ovih stranica nametanje videoreklame prije obavljanja poziva, razna ograničenja, registracije, određen broj minuta, određen broj zemalja…

1. Evaphone

Evaphone omogućuje besplatne pozive s interneta na telefon prema gotovo svim zemljama svijeta. Jedini je limit trajanje besplatnog poziva, a on se razlikuje od zemlje do zemlje. Stranica je ujedno i najjednostavnija za upotrebu. Njezin rad možete provjeriti odmah: kada otvorite stranicu, potrebno je odabrati državu (primjerice Croatia ako ostvarujete odmaći poziv). Ponudit će vam se broj 385 na koji dodajete ostatak broja prema kojem upućujete poziv. Kada unesete broj i kliknete na zelenu slušalicu za poziv, potrebno je pričekati nekoliko sekundi…

2. FreeCall

FreeCall potrebno je skinuti na računalo kako biste razgovarali besplatno s više od pedeset država. Imate pravo na tristo minuta besplatnog razgovora tjedno prema određenim destinacijama, koje točno možete pogledati na samoj stranici. Neiskorištene minute ne prenose se u idući tjedan.

3. Calleasy

Calleasy nudi besplatne pozive prema zemljama s cijenom poziva manjom od pet centi po minuti. Pozive je moguće uspostaviti s kompjutora, ali i mobilnog telefona. Listu zemalja i cijene poziva možete provjeriti na samoj stranici.

4. PokeTalk

PokeTalk nudi besplatne međunarodne pozive prema više od pedeset zemalja diljem svijeta. Ne trebaju vam slušalice, dodatni programi… Možete obaviti pedeset poziva mjesečno, s limitom od deset minuta po pozivu. Na stranici možete provjeriti prema kojim su destinacijama pozivi besplatni.

5. Flash2Voip

Flash2Voip omogućuje besplatne međunarodne pozive prema trideset zemalja. Jedino što morate jest registrirati se.

Podijeli

Odgovori

Top