Svatko ima svoj omiljeni sport, ali nogomet je nogomet

U Magenti 1, nogomet je broj 1, završna je misao i naziv novog video spota Hrvatskog Telekoma snimljenog uoči predstavljanja najbogatijeg televizijskog paketa na MAXtv-u.

Sport je danas važan dio svakodnevice gotovo svake obitelji – okupljajući, povezivajući, inspirirajući i motivirajući njezine članove i one oko njih. Sport obožava i sin legende hrvatskog tenisa Gorana Ivaniševića, Emanuel, koji unatoč snažnim teniskim korijenima, pred TV ekranom najviše uživa u nogometu.

Kao i u slučaju dosadašnjih Magenta 1 kampanja, koncept za video „U Magenti 1, nogomet je broj 1“ ideja je kreativnog tima agencije McCann Zagreb. „Nogomet je fascinantna igra. Kako ga i sam jako volim, bilo je veliko zadovoljstvo raditi na kampanji. Vrlo smo brzo došli do temeljne postavke: svi su sportovi jako zanimljivi, ali nogomet ipak ima nešto uistinu posebno. Da bismo ilustrirali tu misao, tražili smo osobe poznate po nekom drugom sportu, ali koje obožavaju nogomet. Našli smo je u Goranu i njegovom sinu Emanuelu. Mislim da smo u ovoj kampanji uspjeli dočarati koliko je nogomet fascinantan sport, koliko privlači ljude“, izjavio je glavni kreativni direktor McCanna Daniel Vuković.

McCann ekipu na projektu zaokružuju Bianka Stojanov – voditeljica projekta, Sandra Mrkšić – art direktorica, Krešimir Grancarić – art direktor te Boris Miletić, copywriter. Produkciju videa potpisuje Val produkcija, a režiju jedan od najpoznatijih domaćih redatelja Dalibor Matanić.

Unatoč jakoj kiši koja je u nekoliko navrata zaustavila snimanje, ekipa na setu odlično se zabavila, a konačni rezultat moguće je pogledati OVDJE.

VIDEO BEHIND-THE-SCENES: Val produkcija

Podijeli

Odgovori

Top