Zagrizite “Gavrilovićevih 5 za Emoji svijet”

Živimo u digitalnom dobu gdje emotikoni sve više preuzimaju komunikaciju i bez puno priče dočaravaju kako se osjećamo u određenom trenutku. Žive u našim pametnim telefonima i samo čekaju naš klik za pokretanje prave lavine emocija.

No, od 3. srpnja malo se mijenjaju pravila igre.

Nagradna igra «Gavrilovićevih 5 za Emoji svijet»

Zahvaljujući kampanji „Zagrizi Gavrilović, doživi emociju“ inspiriranoj novim animiranim hit filmom “The Emoji Movie”, cijeli niz smajlića osmjehivat će se s pakiranja omiljenih Gavrilovićevih proizvoda; paštete, hrenovki, posebne kobasice, šunke u ovitku i pileće ekstra kobasice.

Sve to je sjajna uvertira u veliku nagradnu igru «Gavrilovićevih 5 za Emoji svijet» koju Mesna industrija Gavrilović organizira od ponedjeljka, 3. srpnja pa sve do četvrtka, 3. kolovoza u većim trgovačkim lancima diljem Hrvatske.

Kao što i samo ime nagradne igre kaže, potrebno je kupiti bilo kojih 5 Gavrilovićevih proizvoda s emotikonom na pakiranju, sačuvati račun te ključnu riječ GAVRILOVIC, broj računa i osobne podatke poslati SMS porukom na broj 60023. Svakog tjedna bit će izvučeno ukupno 9 dobitnika i to: 1 mobilnog uređaja Sony Xperia XA1, 1 PlayStation igre 4PRo i FIFA 2017, 1 Hoverboarda, 1 bežičnih slušalica Sony ZX220BT te 5 poklon paketa Gavrilovića. Imena najsretnijih kupaca Gavrilovića objavit će se na internetskoj stranici www.gavrilovic.hr najkasnije osam dana od dana izvlačenja. S početkom nagradne igre bit će objavljena i pravila nagradne igre na internetskoj stranici Mesne industrije Gavrilović.

Ne propustite zagristi «Gavrilovićevih 5 za Emoji svijet» i iskušajte svoju sreću uz omiljene Gavrilovićeve proizvode koji će bez sumnje izazvati smajlić preko vašeg lica.

Podijeli

Odgovori

Top