Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Veliki uspjeh agencije Ideo na međunarodnom tržištu

Hrvatski izvoz sve više se očituje i kroz izvoz uslužnih djelatnosti, svjedok tome je i veliki poslovni uspjeh Ideo kreativne branding agencije koja je nedavno dogovorila suradnju s kompanijom Cerealto, globalnim private label proizvođačem hrane.

Naša suradnja započela je 2016. godine nakon nekoliko tjedana pregovora i konačnog dogovora na sajmu hrane u Amsterdamu. Dogovor koji je postignut odnosi se na postavljanje kreativnog branding koncepta i pripremanja poduzeća Cerealto na svim sajmovima na kojima će sudjelovati. Kreativni branding koncept je zanimljivo postavljen kroz grafizme i pripadajuće kolor kodove koji pokrivaju izrazito široki segment različitih kategorija proizvoda, te omogućavaju zanimljivu komunikacijsku interakciju svakog segmenta pojedinačno.“ ističu osnivačice i partnerice agencije Ideo Tanja Katić Sviličić i Amra Ajanović Perić, čija suradnja uspješno traje već skoro dva desetljeća.

Kreativni branding koncept se odnosi na čitavi vizualni identitet predstavljanja poduzeća i na sve materijale koji služe u promociji Cerealta na međunarodnim sajmovima, do sada su u agenciji Ideo za Cerealtu uspješno odradili sajmove u Parizu, Chicagu i Dubaiju, a suradnju nastavljaju i kroz sajmove u  2017. godini. U međuvremenu suradnja se, osim na segment brendiranja na sajmovima, proširila i na oblikovanje korporativnih materijala poduzeća.

page

 


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.