Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Bogata ponuda edukacija u ožujku

Predstavljamo našu bogatu ponudu edukacija u ožujku – pokrili smo teme iz raznih područja –  računovodstvo, turizam, pravo, trgovina, osobni razvoj, EU fondovi, javna nabava, zaštita okoliša… Ne propustite detaljnije pogledati ponudu i odabrati nešto za sebe – završite prvi kvartal u godini sa spoznajom da ste napravili nešto korisno za sebe i svoj posao.

Izvještaj o novčanim tokovima daje pregled novčanih tokova, tj. priljeva i odljeva novca i novčanih ekvivalenata u određenom razdoblju. Time korisnike izvještaja informira na koji način društvo stvara i koristi novac, što je bitno za razmatranje likvidnosti društva. Na seminaru Sastavljanje izvještaja o novčanim tokovima (Zagreb, 2.3.2017.) naučite sve o sastavljanju izvještaja o novčanim tokovima te provjerite jeste li u toku s aktualnim izmjenama – kako biste svoje zakonske obveze ispunili što brže i jednostavnije.

Seminar Poslovanje u trgovini – pregled propisa s područja trgovine je namijenjen poduzetnicima, posebno trgovcima i njihovim zaposlenicima i svima ostalima koji žele biti jasno upoznati sa svojim pravima i obvezama vezano uz zakonsku regulativu na području trgovine, ali i predstavnicima udruga i pojedincima radi zaštite potrošačkih prava (Zagreb, 7.3.2017.)

Troškovi dnevnica, isplate terenskih dodataka, naknade za uporabu vlastitog automobila u službene svrhe, sastavni su dio redovitog poslovanja gotovo svakog poslodavca. Pritom se javljaju brojne dileme – kako ispravno obračunati dnevnice, koje troškove službenog putovanja neoporezivo isplatiti djelatniku te kako sve to provesti kroz JOPPD obrazac? Sve nedoumice otklonite na seminaru Putni nalozi, terenski dodaci, izaslanja djelatnika i rad u dvije ili više država (Zagreb, 13.3.2017.)

S porezom po odbitku potrebno je biti posebno oprezan jer je to zona koju Porezna uprava često kontrolira, a u slučaju nepravilnosti razrezuje dodatne porezne obveze i pripadajuće zatezne kamate. Koji su najčešći propusti poreznih obveznika na ovom području te kako ih izbjeći, provjerite na seminaru  Svi aspekti poreza na po odbitku – radionica (Zagreb, 14.3.2017.)

Bavite se turizmom? Predlažemo Vam seminar koji će Vam pomoći da optimizirate svoje rezultate poslovanja uz maksimalno zadovoljstvo i zaposlenika i djelatnika . Kako to postići? Saznajte na seminaru Održavanje zadovoljstva gostiju i razvijanje lojalnosti , 17.3.2017. u Zagrebu.

Seminar Osobni NLP- Tehnike i vještine kojima upravljamo svojim emocijama će Vam pomoći u ostvarivanju Vašeg punog potencijala na radnom mjestu te će pozitivno utjecati na Vaš odnos prema zaposlenicima, kolegama i nadležnim tijelima. Posebna pažnja  će se posvetiti individualiziranom rješavanju konkretnih situacija polaznika. Polaznici će odmah biti spremni koristiti stečena znanja i vještine u svakodnevnim poslovnim  i privatnim situacijama. Ne propustite ovu izvrsnu edukaciju 24.3.2017. u Zagrebu.

Kako doći do EU sredstava? Kako pripremiti kvalitetnu projektnu prijavu? I što je također jako bitno, što i kako kasnije nakon što dobijemo sredstva? Sva potrebna znanja vezano za EU fondove možete steći na certificiranom tečaju CERTIFICIRANI STRUČNJAK ZA EU FONDOVE, UPRAVLJANJE I PROVOĐENJE EU PROJEKATA (Zagreb, 29.3.-3.5.2017) Rezultat na kraju tečaja je prijavni obrazac ispunjen najvažnijim informacijama koji može poslužiti kao kvalitetan temelj za prijavu projekta na željeni natječaj.

Kao nositelj odobrenja izobrazbe u području javne nabave pozivamo Vas na SPECIJALISTIČKI PROGRAM IZOBRAZBE U PODRUČJU JAVNE NABAVE – pridružite nam se od 27.3.-11.4.2017. u Zagrebu, a više o samom programu pročitajte na linku. Dođite utvrditi svoje znanje o javnoj nabavi te razriješiti sve nedoumice koje ste imali u ovom području!

Pozivamo Vas na tečaj CERTIFICIRANI STRUČNJAK – KAKO ‘PRODATI’ SEBE I USPJEŠNIJE POSLOVATI  Svrha tečaja je osvijestiti poslovne odnose i komunikacijske procese, posebice imajući u vidu zahtjevne i stresne situacije, komunikaciju s agresivnim, zahtjevnim i nezadovoljnim klijentima te ih upotpuniti jasnim metodama i smjernicama djelovanja, služeći se metodama asertivne, pozitivne, stimulirajuće komunikacije, primjenjive na svim razinama. Znanja s ovog tečaja koristiti će Vam kako u poslovnom, tako i u privatnom životu (Zagreb, 3.3.-31.3.2017.)

Podsjećamo na konferenciju Zaštita na radu koju organiziramo 30.3.2017. u Zagrebu – dođite na druženje s kolegama iz struke i informirajte se o svim novostima i zanimljivostima!

Za kraj, donosimo par zanimljivih članaka s našeg portala Knjižnica za računovođe, najveće baze stručnih tekstova iz područja poreza, računovodstva i plaća:

Verlag Dashöfer d.o.o., centar za obrazovanje i izdavačku djelatnost, svakodnevno osigurava vrhunske predavače i aktualne teme iz mnogobrojnih područja.  Cjelokupnu ponudu naših seminara potražite na www.seminari.hr.

VD-banner


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.