Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Prirodne katastrofe srezale dobit Allianza!

Njemački osiguratelj Allianz izvijestio je u četvrtak da mu se neto dobit u prvom tromjesečju gotovo prepolovila zbog potraživanja povezanih s potresom u Japanu i drugim prirodnim katastrofama. Neto dobit Allianz smanjila se za 45 posto u odnosu na isto razdoblje lani, na 857 milijuna eura…

Njemački osiguratelj Allianz izvijestio je u četvrtak da mu se neto dobit u prvom tromjesečju gotovo prepolovila zbog potraživanja povezanih s potresom u Japanu i drugim prirodnim katastrofama. Neto dobit Allianz smanjila se za 45 posto u odnosu na isto razdoblje lani, na 857 milijuna eura...

Prihodi su kliznuli 2,2 posto na 29,9 milijardi eura.

Allianz u priopćenju navodi da su troškovi povezani s elementarnim nepogodama iznosili 737 milijuna eura, pri čemu većina te svote otpada na potraživanja vezana s potresima u Japanu i Novom Zelandu, te poplavama u Australiji. Godinu dana ranije, troškovi povezani s prirodnim katastrofama iznosili su 555 milijuna eura.

U kompaniji ističu da su usprkos tome na dobrom putu da ostvare ciljanu dobit za ovu godinu u visini osam milijardi eura, uz moguća odstupanja u visini do 500 milijuna eura.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.