Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Bolt: Franšize i širenje na tržište Azije i Pacifika te Latinske Amerike

Tvrtke mogu uspostaviti partnerstvo s Boltom te odabrati jednu ili više usluga koje žele pokrenuti, uključujući usluge prijevoza na zahtjev, mikromobilnost s električnim romobilima i biciklima, te dostavu hrane.

bolt franšiza

Bolt, vodeća europska platforma za mobilnost, pokreće Bolt franšizu kako bi što većem broju korisnika diljem svijeta osigurao pristupačan, jednostavan i pouzdan urbani prijevoz te usluge dostave. Cilj novog programa franšize je ubrzati rast Bolta širenjem izvan glavnih tržišta u Europi i Africi, na zemlje poput Indije i Brazila.

„U 2020. godini gotovo smo udvostručili broj korisnika, kojih je sada 50 milijuna u 40 zemalja i 200 gradova. Bolt franšiza pomoći će bržem širenju poslovanja tvrtke, te omogućiti poduzetnicima diljem svijeta da uđu u Boltov svijet tehnologije, usluge prijevoza na zahtjev, mikromobilnosti i dostave hrane. Uzbuđeni smo zbog mogućnosti pružanja usluge pristupačnog i jednostavnog prijevoza korisnicima iz različitih regija poput Azije i Pacifika, Latinske Amerike i šire“, izjavila je Nikita Utkins, menadžerica za širenje franšize u Boltu.

Bolt će se udružiti s odobrenim franšizerima za pružanje usluga mobilnosti na pripadajućem tržištu na osnovi podjele prihoda. Poduzetnici koji se pridruže Bolt franšizi brinut će se o svakodnevnim aktivnostima tvrtke na lokalnoj razini, poput korisničke podrške i regrutiranja novih vozača partnera. Tvrtke mogu uspostaviti partnerstvo s Boltom te odabrati jednu ili više usluga koje žele pokrenuti, uključujući usluge prijevoza na zahtjev, mikromobilnost s električnim romobilima i biciklima, te dostavu hrane.

Bolt CEO founder Markus Villig
Bolt CEO founder Markus Villig

Program franšize temelji se na dugoročnoj suradnji Bolta s partnerskim organizacijama koje upravljaju lokalnim aktivnostima na odabranim tržištima.

„Već imamo dugogodišnje iskustvo s uspješnim suradnjama s lokalnim partnerima u zemljama poput Saudijske Arabije, Gruzija, Cipra i Meksika, koje nam je omogućilo da Bolt pozicioniramo kao vodeću tvrtku na navedenim tržištima. Naše iskustvo uspješnog partnerstva na visokoj razini postavilo je temelje za Bolt franšizu, koja je sada otvorena za poduzetnike koji dijele našu viziju i žele urbani prijevoz učiniti pristupačnijim, jednostavnijim i pouzdanijim“, nadodala je Nikita Utkins, menadžerica za širenje franšize u Boltu.

Prijave za Bolt franšizu, na globalnoj razini, mogu se slati na bolt.eu/franchise

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.