Lifestyle

CBTour 2011 – dodjeljene nagrade za inovacije u hrvatskom turizmu!

Prigodom obilježavanja Svjetskog dana turizma, u posebnoj organizaciji Društva inovatora Sigma i Hrvatske gospodarske komore – Europske poduzetničke mreže Hrvatske, generalno pokroviteljstvo Banco Popolare Croatia i pokroviteljstvo Grada Zagreba – Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport i Croatia Airlinesa, u utorak su dodijeljene prestižne godišnje nagrade CBTour (Croatian Business Tourism) za najznačajnija inovacijska ostvarenja u turizmu u 2011. godini…

Prigodom obilježavanja Svjetskog dana turizma, u posebnoj organizaciji Društva inovatora Sigma i Hrvatske gospodarske komore – Europske poduzetničke mreže Hrvatske, generalno pokroviteljstvo Banco Popolare Croatia i pokroviteljstvo Grada Zagreba – Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport i Croatia Airlinesa, u utorak su dodijeljene prestižne godišnje nagrade CBTour (Croatian Business Tourism) za najznačajnija inovacijska ostvarenja u turizmu u 2011. godini...

Kategorije

Nagrade su dodijeljene u ukupno 9 kategorija za projekte i programe pravnih i fizičkih subjekata, dvije kategorije za projekte i programe studenata i dvije kategorije za fotografske radove.

Osim navedenih, dodijeljena je i nagrada za istaknuti nacionalni doprinos povezivanju kultura kroz turizam a što je nagrada za ukupnog ovogodišnjeg pobjednika na temu Svjetskog dana turizma “Turizam povezuje kulture”.

U utrci za nagrade našlo se 37 projekata i programa od ukupno 64 kandidirana, što predstavlja 100%-tno povećanje u odnosu na 2010. godinu a u jednakom je povećanju i broj partnera projekta dodjele nagrada CBTour.

– Dodjelom prestižnih godišnjih nagrada CBTour, koje se dodjeljuju drugu godinu za redom, postići ćemo značajne promjene u smislu isticanja važnosti inventivnog stvaralaštva u svim gospodarskim aktivnostima, a posebno turizmu kao jednoj od najjačih gospodarskih grana Republike Hrvatske. Ove nagrade dodjeljuju se za najznačajnija inovacijska ostvarenja u turizmu u 2011. godini te su ujedno pokazatelj i dokaz izvrsnosti najboljih pružatelja usluga, proizvoda i tehnologija hrvatskog poslovnog turizma, – izjavo je Tomislav Marjanović, idejni začetnik i voditelj projekta “CBTour” i predsjednik Društva inovatora Sigma.

Svečanost je obilježena pod generalnim pokroviteljstvom Banco Popolare Croatia i pokroviteljstvo Grada Zagreba – Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport i Croatia Airlinesa d.d.

Click to comment

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version