Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Osobne financije

Dioničari HT-a – dividenda vam je na računu!

Hrvatski telekom danas je svojim dioničarima isplatio dividendu od 22,76 kuna po dionici. Njih 230.000 ukupno je primilo 1,863 milijardi kuna.

Hrvatski telekom danas je svojim dioničarima isplatio dividendu od 22,76 kuna po dionici. Njih 230.000 ukupno je primilo 1,863 milijardi kuna.

Kako saznajemo od malih dioničara koji imaju pakete od 69 dionica, novac im je na računu bio već u noći s nedjelje na ponedjeljak.

Pravo na isplatu dividende od 22,76 kuna po dionici, koja je za oko 33 posto manja od isplaćene prošle godine, imaju svi dioničari koji su s 4. svibnja upisani u depozitarij Središnjeg klirinškog depozitarnog društva (SKDD).

Ove godine Uprava i Nadzorni odbor HT-a odlučili su, a to je prihvatila i današnja Skupština, da se gotovo sva prošlogodišnja neto dobit isplati dioničarima kao dividenda, dok manji dio, oko 250 tisuća kuna, ostaje u rezervama društva.

Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Hrvatski Telekom je desetu godinu zaredom partner najvećega tehnološkog spektakla u Hrvatskoj.

Poduzeća

Hrvatski Telekom je usredotočen na ulaganja u razvoj mrežne infrastrukture, osobito optičke i 5G mreže, koje su okosnice digitalizacije hrvatskog društva i gospodarstva.

DOP

Hrvatski Telekom je u sklopu božićne kampanje „Kako si?“ proveo nacionalno istraživanje o komunikacijskim navikama i koliko smo u kontaktu s našim bližnjima.

Poduzeća

Data Centar Hrvatskog Telekoma u Selskoj ulici u Zagrebu zadovoljio je najveće sigurnosne, tehnološke i industrijske standarde te dobio TIER III certifikat od UpTime...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.