Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

ECOBEST – prestižna nagrada za Chevrolet Voltu i Opel Amperi

Ove je godine titula ECOBEST dodijeljena Chevrolet Voltu i Opel Amperi. Predsjednik Autobest-a, gospodin Ilja Seliktar, rekao je: “Kao Autobest iznimno smo ponosni što možemo dodijeliti tu prestižnu nagradu ovim GM-ovim revolucionarnim modelima.“

Ove je godine titula ECOBEST dodijeljena Chevrolet Voltu i Opel Amperi. Predsjednik Autobest-a, gospodin Ilja Seliktar, rekao je: “Kao Autobest iznimno smo ponosni što možemo dodijeliti tu prestižnu nagradu ovim GM-ovim revolucionarnim modelima.“

Početkom ove godine Chevrolet Volt je imenovan Automobilom 2011. godine u Sjevernoj Americi te je odabran za Zeleni automobil 2011. godine od strane globalnog žirija za Automobil godine. Volt se na tržištu SAD-a prodaje od kraja 2010. te će od studenog 2011. biti dostupan u odabranim europskim Chevroletovim prodajnim salonima.

Volt koji u svakom trenutku vozi na električni pogon nudi do 80 kilometara električne vožnje na baterijski pogon, bez potrošnje goriva i emisije štetnih plinova. Upravo njegova sposobnost da nastavlja s radom i kada se potroši energija pohranjena u bateriji čini Volt različitim od svih ostalih električnih vozila. Voltov produljeni doseg od preko 500 km potječe od 1,4-litarskog benzinskog motora s 86 KS koji služi kao generator. Jednom kada se baterija potroši, električna energija za pogon Volta dobiva se iz motor-generatora. U kombiniranom krugu Volt emitira samo 27 g/km ugljičnog dioksida te troši 1,2 litre benzina na 100 km.

Novi Aveo drugi je Chevroletov model koji će se natjecati za titulu AUTOBEST 2012. Koji će model između pet najboljih biti izabran u finalu, znat će se 15. prosinca 2011.

Što je Autobest?

Organizacija Autobest jedini je međunarodni nezavisni žiri s fokusom na tržišta u razvoju. Da bi neki model postao pobjednik i osvajač titule Autobest, najvažniji kriteriji u postupku glasovanja su cijena, servisna mreža, distribucija rezervnih dijelova i svestranost. Članovi Autobest žirija dolaze iz 15 država regije i predstavljaju virtualno tržište od preko 300 milijuna kupaca. Autobest je drugi po veličini nezavisni žiri u Europi.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.