Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

Inspire kartica – kartica nove generacije s mogućnošću beskontaktnog plaćanja

Privredna banka Zagreb je na hrvatsko tržište uvela novu debitnu karticu Grupe Intesa Sanpaolo – Inspire karticu. Inspire kartica je prva Visa Classic debitna kartica na hrvatskom tržištu i od sada će svi koji ugovore PBZ tekući račun dobiti Inspire karticu.

Privredna banka Zagreb je na hrvatsko tržište uvela novu debitnu karticu Grupe Intesa Sanpaolo – Inspire karticu. Inspire kartica je prva Visa Classic debitna kartica na hrvatskom tržištu i od sada će svi koji ugovore PBZ tekući račun dobiti Inspire karticu.

Ona zadržava sve pogodnosti dosadašnje Maestro kartice tekućeg računa, ali se odlikuje i nekim posebnim pogodnostima.

Inspire kartica ima najnovija tehnološka rješenja vezano za plaćanje na prodajnim mjestima te je prva Visa kartica na hrvatskom tržištu s mogućnošću beskontaktnog plaćanja. Manji iznosi kupnje na prodajnim mjestima, zahvaljujući beskontaktnom plaćanju mogu se plaćati još brže i jednostavnije, bez potrebe unosa PIN-a ili potpisa. Karticu se samo treba prisloniti čitaču kartice na posebno označenim prodajnim mjestima s oznakom prihvata Visa payWave. Riječ je o usluzi koja je novost na inozemnom tržištu, a u bliskoj budućnosti bit će spremna i u Hrvatskoj o čemu će naši klijenti i javnost biti pravovremeno obaviješteni.

Inspire kartica se može koristiti za jednokratna plaćanja ili kupnju do 12 rata bez kamata i naknada, uz mjesec dana odgode, na POS uređajima Privredne banke Zagreb instaliranim na više od 17.000 prodajnih mjesta.

Također, jedna od posebnih pogodnosti za klijente PBZ-a je što se s Inspire karticom gotovina može podizati bez naknade na više od 9.000 bankomata Intesa Sanpaolo Grupe u svijetu.

Inspire kartica pruža visok stupanj zaštite od zloupotrebe kartice te omogućuje još sigurniju kupnju putem interneta. Najviša razina sigurnosti prilikom korištenja Inspire kartice osigurana je 3-D Secure™ programom sigurne internetske kupovine pod nazivom Verified by Visa. Program ‘Verified by Visa’ omogućuje da kod kupnje Inspire karticom na internetu, korisnik potvrdi vlastitu autentičnost, čime potvrđuje sudjelovanje u procesu kupnje i plaćanja na internetskom prodajnom mjestu.

“PBZ tekući račun prepoznat je kao jedan od najuspješnijih takvih bankarskih proizvoda na tržištu, a koristi ga više od 700.000 klijenata. Sa svim servisima koji su s njim povezani, PBZ tekući račun pruža visoku fleksibilnost, sigurnost poslovanja i mnoštvo dodatnih mogućnosti. Ne zadovoljavamo se postignutim već neprestano radimo na razvoju usluga na dobrobit našim klijentima i idemo dalje. Ponosni smo što našim klijentima, i onima koji će to tek postati, možemo pružiti najsuvremenije tehnološke proizvode s mnogobrojnim inovacijama. Inspire kartica predstavlja najsuvremeniji tip kartice s novim mogućnostima beskontaktnog plaćanja, podizanja gotovine bez naknade širom ovog dijela svijeta, od Italije, Rusije sve do Egipta, u zemljama gdje je prisutna naša velika grupacija, te još sigurnije kupnje putem interneta. Ova kartica predstavlja novi iskorak u najsuvremenije bankarstvo kojem smo u potpunosti posvećeni” istaknuo je Dinko Lucić, član Uprave PBZ-a.

Vlasnicima PBZ tekućeg računa i njihovim opunomoćenicima Inspire kartica će biti reizdana automatski po isteku roka valjanosti postojeće kartice, a također je mogu po želji dobiti i odmah, bez naknade, na vlastiti zahtjev u poslovnicama PBZ-a.

Napisao

Preporučujemo

Računovodstvo i financije

Završni račun je neizostavna stavka koju svaki poslodavac mora imati. Iz njega se vidi koliko je uspješno ili neuspješno poslovala određena tvrtka u navedenoj...

Poduzeća

U Vodotehnici sada možete odabrati artikle snižene od 25% pa sve do 70% bez obzira na način plaćanja.

Financije

Od ulaska Hrvatske u EU, investicijsko je zlato u potpunosti oslobođeno svih poreza, tako da se pri kupnji ne plaća PDV, ali ni pri...

Komentari

Slavonija je jedinstvena destinacija, svima nama u regionalnim turističkim zajednicama jasno je da pojedinačno ne možemo postići puno, stoga je zajednički nastup jedini logičan...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.