Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

Jeste li znali da je ulaganje dugoročno najbolja štednja kojom možete doći do financijske neovisnosti?

U ovom izazovnom vremenu upravo je ulaganje način da vaši prihodi postanu kontinuirani, a budućnost vaše obitelji osigurana.

U ovom izazovnom vremenu upravo je ulaganje način da vaši prihodi postanu kontinuirani, a budućnost vaše obitelji osigurana. Dosta je nesigurnosti koje nosi ova koronakriza – od problema u poslovanju i neizvjesnosti radnih mjesta do nepredvidivosti tržišnih prijetnji i kolebljivosti potrošačkih trendova! Brojni ulagači kažu da su im u tom svjetlu najbolji savjeti koje su dobili: obogatiti se možeš jedino uz više izvora prihoda i nemoj ulagati sam. Oni koji su ove savjete primijenili danas su zadovoljni i sigurni ulagači, kojima pasivni prihodi osiguravaju zimovanja i ljetovanja, školovanje djece, financijski mirno vrijeme starosti kao i mogućnosti novih investiranja.

Možda će vas iznenaditi podatak da čak 80% osoba koje samostalno ulažu novac izgube uložena novčana sredstva? Većina ljudi kad se samostalno upuste u investiranje čini to bez dovoljna znanja, iskustva i stručnosti. Konstantno praćenje i proučavanje stanja i oscilacija na tržištu, kao i velika količina njima nerazumljivih podataka, dovodi ulagače početnike do stresa, te oni vrlo često povuku ishitrene poteze koji ih uvale u gubitke. Nakon doživljena gubitka, ulagače zahvati  strah od ulaganja i investiranja, kao i žaljenje i ljutnja kad vide da se tržište promijenilo, te da su mogli – a propustili –  ostvariti dobit.

Želite ulagati, ali ne znate kako?

S povjerenjem prepustite stručnom Sar Invest timu da za vas vodi ulaganje – znanjem i iskustvom.

Sar Invest prati, istražuje i nadzire tržište u potrazi za dobrim i lukrativnim projektima, dionicama, kriptovalutama, cfd-ovima, start-up projektima, platformama koje imaju potencijal rasta, te ulaže u takve projekte. Uz procjene ulaganja, savjetovanja, vođenje investicija i osiguranje rizika, vaš je ulog je siguran  a zarada zajamčena. 

Svjetski trend investiranja jedan je od najbrže rastućih načina ostvarivanja profita. Sar Investov stručni tim za vas će pratiti kretanja na tržištu, prepoznavati prilike i ulagati, i to bez ikakva rizika za vaš početni kapital. Ono što Sar Invest čini jedinstvenim na tržištu njegove su ključne vrijednosti: stručnost, transparentnost i sigurnost. Kako bi svojim klijentima pružili potpunu zaštitu rizika njihove investicije, sva ulaganja koja vodi Sar Invest osigurana su profesionalime policama odgovornosti prema trećim osobama kod osiguravajućeg društva, a njihov profit ostvaruje se tek nakon što se dostignu vaši ciljevi ulaganja.

Počnite ulagati još danas, uz Sar Invest osigurajte svoju financijsku neovisnost!

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.