Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Korean International Circuit još nije završena – Ecclestone sve nervozniji

Radnici u južnokorejskom gradu Yeongamu malo gledaju na sat, a malo na kalendar. Probili su već sve rokove u gradnji staze, a čelnici Formule 1 počeli su lupkati nervozno prstima po stolu. Utrka je na rasporedu za manje od četiri tjedna… Stazu je dizajnirao Nijemac Herman Tilke, koji bi sljedeći mjesec trebao doći u Bistru i dogovoriti ambiciozan projekt hrvatske kružne staze.

Radnici u južnokorejskom gradu Yeongamu malo gledaju na sat, a malo na kalendar. Probili su već sve rokove u gradnji staze, a čelnici Formule 1 počeli su lupkati nervozno prstima po stolu. Utrka je na rasporedu za manje od četiri tjedna... Stazu je dizajnirao Nijemac Herman Tilke, koji bi sljedeći mjesec trebao doći u Bistru i dogovoriti ambiciozan projekt hrvatske kružne staze.

– Nije dobro, trebali smo je davno pregledati. Obično je posljednja provjera 90 dana prije utrke, a odugovlačenje može biti opasno. Došli smo do trenutka kada se pitamo da li je otkazujemo ili ne. Oni tvrde da će sve biti u redu, a mi se možemo samo nadati – požalio se Bernie Ecclestone.

Odlučeno je kako će posljednja inspekcija biti samo 11 dana prije nego što će piloti Formule 1 održati prve treninge 22. listopada.

Stazu je dizajnirao Nijemac Herman Tilke, koji bi sljedeći mjesec trebao doći u Bistru i dogovoriti ambiciozan projekt hrvatske kružne staze.

Stvar se „malo“ odužila zbog berbe

Dakako, u J. Koreji tvrde da su prilično „cool“, a da se stvar malo odužila zbog berbe! Naime, tri su dana prošli tjedan imali praznik za žetvu, pa je Korean International Circuit zjapio prazan…

– Ma nema problema, bit će utrke, još malo pa smo gotovi – kaže Kim Jae-Ho, glasnogovornik tvrtke koja gradi stazu. S Ecclestoneom je dogovor bio utrka na sedam sezona s mogućnošću produžetka na još tri. Ne bude li utrke, najteže će to pasti Lewisu Hamiltonu, koji već dvije utrke nije osvojio bodove, a želi naslov.

– Do kraja su još četiri utrke, sad će se stvari rasplesti. Kaskam velikih 20 bodova za Webberom, put do naslova je sve dalji. Ipak, ne predajem se pa što bude – hrabri se Hamilton.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.