Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Mars Wrigley slavi „veliki povratak“

Ovoga ljeta s postupnim popuštanjem lock-downa i polaganim „ponovnim ulaskom u stvarni svijet“, Mars Wrigley slavi „veliki povratak“ žvakaćih guma ORBIT®.

Ovoga ljeta s postupnim popuštanjem lock-downa i polaganim „ponovnim ulaskom u stvarni svijet“, Mars Wrigley slavi „veliki povratak“  žvakaćih guma ORBIT®. Kampanja je pokrenuta pod ORBIT® sloganom „Vrati Svoj Sjaj“ koji promiče samopouzdanje i povezivanje s drugima. ORBIT®  je u misiji ohrabrivanja ljudi da „Vrate Svoj Sjaj“ nakon što su dugo vremena proveli zatvoreni u kućama, a potpuno nova kampanja pomoći će komunicirati ovu važnu poruku na zabavan način.  

Katarina Lero, menadžerica portfelja u Mars Multisales BBAI, izjavila je: „Veselim se pokretanju kampanje „Vrati Svoj Sjaj”. Ono što nam sada najviše treba je velika doza pozitivnog razmišljanja i onoliko osmijeha koliko današnji svijet može proizvesti. Iskreno vjerujem da će Orbitova kampanja ispuniti društvo pozitivnom energijom. Povratak u stvarni svijet već se osjeća te u skladu s time očekujemo da ćemo potaknuti prodaju za trgovce na malo.”

Preporučujemo

Poduzeća

Nord ima novu outlet prodavaonicu u Zagrebu, adresa je Zagrebačka cesta 217, a kupce čeka roba snižena i do 70 posto.

Edukacija

Prvi put u Hrvatskoj, od 18. do 19. rujna ove godine, u Zagrebu će se održati potpuno besplatni dvodnevni zdravstveno komunikacijski summit.

Turizam

U godinu dana, koliko je prošlo otkad je otvorio svoja vrata; Glamping Village Terma Tuhelj postao je prepoznatljiv među ljubiteljima luksuznog odmora, ali i...

Edukacija

Ivan Rado puno je poznatiji po svom nicku Malajski Tapir. Naš možda i najpoznatiji YouTube influencer i strastveni gamer, odustao je od karijere medicinskog...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.