Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Morana Đurčević Musa vodit će komunikacije HGK

Morana Đurčević Musa diplomirana je novinarka s gotovo 15 godina iskustva u novinarstvu, marketingu, komunikacijama i odnosima s javnošću.

Morana Đurčević Musa nova je voditeljica Samostalne službe za komunikacije i odnose s javnošću Hrvatske gospodarske komore.

Na svojoj novoj poziciji Morana Đurčević Musa će stručnost i iskustvo koje je stekla dugogodišnjim radom u novinarstvu te komunikacijama iskoristiti za snažniju promociju hrvatskog gospodarstva kroz aktivnosti Hrvatske gospodarske komore, kao i za osnaživanje suradnje između HGK, njezinih članica i ostalih dionika.

„Velika je čast, ali i izazov, preuzeti upravljanje komunikacijama institucije koja ima tradiciju dugu skoro 170 godina. Posebnu to težinu ima u trenutku u kojem se gospodarstvo već duže od godine dana bori s posljedicama globalne pandemije, a sama HGK prolazi kroz transformaciju. Stoga ću sva svoja iskustva stečena u dosadašnjem radu, ali i iskustva kolega koji već dugi niz godina svoju karijeru grade unutar Službe HGK, iskoristiti kako bismo zajednički odgovorili svim izazovima koji su pred nama te nastavili graditi pozitivno i poticajno poslovno okruženje za naše članice, kroz zagovaranje njihovih interesa te promociju na domaćem i stranim tržištima, što će biti od posebne važnosti u postpandemijskom periodu“, poručila je Morana Đurčević Musa.

Morana Đurčević Musa diplomirana je novinarka s gotovo 15 godina iskustva u novinarstvu, marketingu, komunikacijama i odnosima s javnošću. Nakon što je dvije godine radila kao novinarka u Večernjem listu, krajem 2009. preuzela je poziciju glasnogovornice GNK Dinamo, gdje je bila odgovorna za upravljanje reputacijom kluba te medijsku organizaciju najznačajnijih nogometnih događanja. Agencijsko iskustvo punih pet godina stjecala je u agenciji Komunikacijski laboratorij, gdje je radila na osmišljavanju i provedbi komunikacijskih kampanji za klijente iz različitih industrija, dok je posljednje dvije i pol godine obnašala funkciju Stručnjakinje za korporativne komunikacije u Hrvatskom Telekomu, gdje je bila odgovorna za interne komunikacije unutar korporacije.

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Grč koji u nama može prouzročiti strah od neuspjeha ili manjak motivacije može se ozbiljno odraziti na naše poslovne uspjehe, učiniti nas neefikasnim i...

Komentari

U suvremenoj psihologiji postoji velik broj istraživanja koja ukazuju na važnost pozitivnog mišljenja, ali ona uglavnom nisu poznata ljudima izvan struke.

Lifestyle

Osjećate konstantan umor, iscrpljenost bez obzira na količinu sna, bezvoljni ste i teže se nosite s radnim zadacima koje ste prije obavljali “kao od...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.