Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Neuralab organizira drugo izdanje WooCommerce Meetupa!

Drugo virtualno izdanje hrvatskog WooCommerce Meetupa, u organizaciji Neuralaba, najavljeno je za 15. lipnja od 18 do 19:30 sati.

Drugo virtualno izdanje hrvatskog WooCommerce Meetupa, u organizaciji Neuralaba, najavljeno je za 15. lipnja od 18 do 19:30 sati. Predavači lipanjskog izdanja su Marcel Majsan, predsjednik udruge eCommerce Hrvatska i savjetnik za e-poslovanja te Claudio Kramarić, suvlasnik WOW Junkie web shopa, predavač na Algebri za digitalni marketing i e-trgovinu.

Predavanja na drugom WooCommerce Meetupu:

Što žele hrvatski kupci?

Ako ste vlasnik web shopa ili ako ste eCommerce developer zasigurno ćete si postaviti neka od ovih pitanja: što kupci žele, kako postaviti strategiju za razvoj web shopa, na što se treba fokusirati u razvoju i kako ispravno sinkronizirati web shop s hrvatskim zakonima i propisima. Marcel Majsan, osnivač udruge koja okuplja više od 1.000 web retailera te osoba s više od 10 godina iskustva odgovorit će na sva spomenuta pitanja.

WOW case study

WOW Junkie je kozmetička web trgovina u Hrvatskoj s više od 2.500 proizvoda za njegu kose, kože i tijela za muškarce i žene. Po čemu se ističu u odnosu na konkurenciju, na koje su zamke naišli prilikom kreiranja takve internetske trgovine, kako su postavili strategiju i zašto su odabrali platformu WooCommerce saznat ćete od suvlasnika Claudija Kramarića.

Program

Do daljnjeg (novih mjera), WooCommerce susreti bit će virtualni! Nakon što RSVP-ate dobit ćete pristup Zoom poveznici putem koje će se WooCommerce Meetup održati.

18:00 Meet&Greet

18:05 Marcel Majsan: Što hrvatski korisnici žele?

18:35 Q&A session

18:45 Claudio Kramarić: WOW Junkie case study

19:15 Q&A session

19:30 Outro

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.