Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Nord Produkt ima novi outlet: Sniženja do 70 posto

Nord ima novu outlet prodavaonicu u Zagrebu, adresa je Zagrebačka cesta 217, a kupce čeka roba snižena i do 70 posto.

12.02.2021., Zagreb - Salon namjestaja Nord. Ponuda kupaonskog namjestaja i pipa marke Armal. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Nerijetko su kupci bili potegnuli iz Zagreba do outleta tvrtke Nord Produkt u Samobor, no to sad više nije potrebno. Nord ima novu outlet prodavaonicu u Zagrebu, adresa je Zagrebačka cesta 217, a kupce čeka roba snižena i do 70 posto.

Samoborska tvrtka Nord Produkt, najveći domaći proizvođač kupaonskog namještaja i kuhinja, te jedini proizvođač slavina, ima na zapadnom dijelu Zagreba trgovinu na 150 kvadrata u kojima nudi asortiman kuhinja i kupaonica renomiranih robnih marki Armal, Schmidler i Nord. Proizvodi dolaze uz super cijene i popuste – elementi za kupaonice i kuhinje mogu se dobiti za cijenu umanjenu do 50, 60, ali i 70 posto.

Najčešće zastupljene kategorije po outlet cijenama su kupaonski namještaj, ogledala, tuš kabine, slavine, kade, sanitarna keramika, tuš elementi i druga oprema za kupaonice. Tako su slavine redovno zastupljene s popustima od 30 do 60 posto, često se pronađe umivaonik na sniženju (trenutno se nudi jedan model 70 posto jeftiniji), kao i ormarić ili vodokotlić sniženi i do 50 posto.

Koji proizvodi dolaze u outlet? Najčešće oni koji su na kraju serije koja se više neće proizvoditi; izložbeni primjerci; proizvodi s malim oštećenjima te prototipovi prije proizvodnje finalnog proizvoda. Primjerice, upravo su na ponudi bila dva dizajnerska ormara za kupaonicu izrađena greškom u krivoj boji. Bili su savršeno ispravni, ali i sniženi 50 posto. Ne treba naglašavati kako su brzo našli kupca, a ovakvi slučajevi u proizvodnji greške su koje se jednostavno događaju.

Nord Produkt ne želi uništavati takve posve ispravne komade kako bi se održala cjenovna politika proizvoda, već ih nudi u outletu želeći izići u susret svojim kupcima, ali vodeći i računa o ekologiji i budućnosti planeta. Veliki je prestiž imati vlastitu proizvodnju i razvoj proizvoda, što je i skupo, no u Nordu smo uvijek mislili i na naše kupce kojima redovno zatreba nešto na sniženju. Često se vrate i po druge proizvode pa tako stvaramo dugoročan odnos“, poručuju iz samoborskog Nord Produkta.

Nord Produkt je domaći proizvođač namještaja za kupaonice i kuhinje te jedini hrvatski proizvođač slavina. Proizvodi se dizajniraju i razvijaju pod tri poznata branda: Armal, Schmidler i Nord. Tvrtka postoji 30 godina, zapošljava više od 100 zaposlenika, a od 2019. je proizvodnja poznatih mobilnih kućica iz Samobora izdvojena u posebnu tvrtku Nord Mobil.

Preporučujemo

Edukacija

Prvi put u Hrvatskoj, od 18. do 19. rujna ove godine, u Zagrebu će se održati potpuno besplatni dvodnevni zdravstveno komunikacijski summit.

Turizam

U godinu dana, koliko je prošlo otkad je otvorio svoja vrata; Glamping Village Terma Tuhelj postao je prepoznatljiv među ljubiteljima luksuznog odmora, ali i...

Edukacija

Ivan Rado puno je poznatiji po svom nicku Malajski Tapir. Naš možda i najpoznatiji YouTube influencer i strastveni gamer, odustao je od karijere medicinskog...

Komentari

Priča o Dubravki Mandić, rođenoj Osječanki koja je nakon 5 godina ekspatrijacijskog ugovora, dala otkaz, ostala živjeti u Parizu i počela se baviti svojim...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.