Novogodišnje poslovne odluke!

Novogodišnje poslovne odluke!

Dok zaposlenici najčešće odlučuju prestati pušiti, jesti zdravije i posvetiti više vremena obitelji, šefovi se u koštac bacaju s nešto drugačijim planovima i novogodišnjim odlukama.

Donosimo vam najčešće  poslovne novogodišnje odluke:

Nove akvizicije
Uspješne akvizicije dovode do pristupa potpuno novoj bazi klijenata i dodatnom tržišnom udjelu. Jeste li upoznati s planovima konkurencije? Ovo bi mogla biti prava prilika za stvaranje novih poslovnih dogovora.

Povećati online prisutnost
Bilo da je riječ o velikoj korporaciji ili malom poduzeću, online prisutnost i velik broj virtualnih fanova postali su neophodni. Razmislite činite li dovoljno kako biste poslovanje proširili na internet.

Geografska ekspanzija
Širenje na nove lokacije učestala je strategija rasta koja zahtijeva pažljivu evaluaciju vašeg vremena i sposobnosti. Uvođenje franšiza jedan je od poslovnih modela kojim biste mogli postići željeni rast.

Nove proizvodne linije
Razmislite o novim proizvodima koji bi mogli biti zanimljivi vašim postojećim kupcima. Ukoliko je vaše poslovanje orijentirano na pružanje usluga, pokušajte uvesti nove koje će dodatno ojačati vašu vrijednost.

Podijeli

Odgovori

Top