Edukacija

Održan Hackathon, najava Bootcampa

Nakon uspješno održanog Hackathona, dvodnevnog programerskog maratona, spremni smo za novi događaj u okviru programa Startup Factory Zagreb! Bootcamp će se održati 21. rujna 2016., gdje će se uz uvodno predavanje uglednog startup poduzetnika, speedating, pitchanje, mentorsku pomoć i ponovno javno nadmetanje,  izabrati pet do deset timova koji ulaze u Startup Factory Zagreb – prvi no equity predakceleracijski program u Hrvatskoj koji izabranim timovima i startup tvrtkama uz novčani fond od  750 000 kuna bespovratnih sredstava osigurava tehničku, infrastrukturnu, mentorsku i promocijsku pomoć.

Kroz Startup Factory Zagreb natječaj primili smo ukupno 46 prijave. Listu prijavljenih projekata pogledajte na linku. Zahvaljujemo svima na prijavama, angažmanu i iskazanome interesu. Evaluacija je izvršena, a finalnu odluku o izabranim timovima donosimo uskoro.

Kao svojevrstan uvod u Bootcamp, 16. i 17. rujna 2016. održali smo Hackathon. Na Hackathon je bilo prijavljeno jedanaest timova, od kojih je u natjecanju sudjelovalo njih šest. Uz 48-satnu mentorsku pomoć stručnjaka iz HT-a, IBM-a i RAZA-e, kao i  osiguranu tehničku i logističku podršku, timovi su razvijali svoje inovativne ideje. Zanimljivo je da su prilikom ocjenjivanja čak dva tima, tim Drop Table i Trinity Dynamics, osvojila identičan, a ujedno i najveći broj bodova. Tako je Hackathon završio s dva ravnopravna pobjednika kojima ovim putem čestitamo.

A sada na red dolazi Bootcamp!

SFZGBootcamp je događaj namijenjen startupovima, timovima i pojedincima prijavljenim putem natječaja ili hackathona, te svima onima koji su  zainteresirani za razvoj startup poduzetništva vezanog uz temu pametnog turizma. SFZGBootcamp događaj poluotvorenog tipa (registracija putem https://www.facebook.com/events/231212003948865/).

Na Bootcampu će sudjelovati 20 predselektiranih timova odabranih od strane evaluacijskog odbora koji će svoje projekte predstaviti evaluacijskom odboru, mentorima i publici.

Ovim putem s ponosom objavljujemo kako će specijalan gost, KEYNOTE SPEAKER  i član ocjenjivačkog odbora Bootcampa biti g. Martin Reents – matematičar, fizičar, dobitnik prestižnih nagrada za pokretanje startupa te (van)serijski poduzetnik iz Münchena.

Pridružite nam se na Bootcampu – zanimljivom, zabavan, napet i poučnom događaja, te prvi saznajte sve o najboljim idejama programa Srartup Factory Zagreb! Detaljnu agendu potražite na: https://www.facebook.com/events/623955694453490/.

Click to comment

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version