Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Oliver Dörschuck novi je izvršni direktor D-Marina

Izvršni odbor D-Marin grupe sa zadovoljstvom objavljuje imenovanje Olivera Dörschucka kao novog izvršnog direktora, a odluka Odbora na snagu stupa 1. lipnja 2021.

D-Marin vodeći je operator vrhunskih marina. Tvrtka je osnovana 2003. godine, a sjedište joj je u Ateni. Upravlja poslovanjem ukupno 14 marina u Turskoj, Grčkoj, Hrvatskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Crnoj Gori, s ukupno 7436 morska veza i suhim vezovima za ukupno 2025 plovila. Izvršni odbor D-Marin grupe sa zadovoljstvom objavljuje imenovanje Olivera Dörschucka kao novog izvršnog direktora, a odluka Odbora na snagu stupa 1. lipnja 2021.

Oliver u D-Marin donosi iznimno iskustvo i izvrsne rezultate stečene u industrijama ugostiteljstva i turizma, što će dodatno osnažiti D-Marin grupu u daljnjem rastu i postaviti nove standarde u upravljanju marinama i nautičkom poslovanju te ponuditi jedinstveno iskustvo našim gostima.

Oliver Dörschuck u D-Marin dolazi iz SSP Grupe, tvrtke koja dizajnira i upravlja restoranima u turističkim destinacijama, uključujući zračne luke, željezničke postaje te servisne stanice na autocestama. Na mjestu izvršnog direktora za kontinentalnu Europu nadmašio je tržišni rast kroz inovativne i učinkovite usluge i F&B koncepte, osvajajući natječaje te preuzimajući i integrirajući konkurente.

Prije SSP-a, Oliver je bio dio tima TUI Grupe 14 godina, s najdužim stažem kao predsjednik Uprave za Njemačku, Austriju, Švicarsku i Poljsku. Za vrijeme njegovog upravljanja, kompanija je započela projekt “TUI Customer Experience”, s ciljem stvaranja dodatne vrijednosti na svakom koraku korisničkog putovanja uz pomoć digitalnih alata, što je iskustvo za koje očekujemo da će biti od velike koristi i u D-Marinu. Oliver Dörschuck je kreirao i pokrenuo nekoliko hotelskih brendova na Mediteranu te je vrlo iskusan u upravljanju dobiti.

Ovo imenovanje jasan je odraz dugoročne strategije D-Marina u pružanju jedinstvenih i raznovrsnih doživljaja gostima kroz sve veću mrežu marina. Oliver Dörschuck nasljeđuje Stevena Rudnitskyja, aktualnog predsjednika i privremenog glavnog izvršnog direktora tvrtke D-Marin, koji će i dalje ostati aktivno uključen kao predsjednik.

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.