Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Turizam

Optimizam u fokusu tvrtke Falkensteiner

Optimizam i iščekivanje opuštenog ljeta primarni je fokus tvrtke Falkensteiner Hotels & Residences.

Napokon se može! Optimizam i iščekivanje opuštenog ljeta primarni je fokus tvrtke Falkensteiner Hotels & Residences. Zajedno s kreativnom agencijom stoff te medijskom agencijom Media1 pokrenuta je cross-media 360° kampanja koja simbolizira duh optimizma i vraćene slobode te joj je cilj stvoriti jaku vezu s brendom.

Kampanja je prisutna na ukupno sedam tržišta – Austriji, Njemačkoj, Italiji, Švicarskoj, Češkoj, Slovačkoj i Hrvatskoj na brojnim platformama – od televizije, radija, tiska, digitalnih kanala do društvenih medija i influencera.

„Zbog snage našeg brenda nikada nismo izgubili samopouzdanje, čak ni u izazovnim vremenima. Veliko je zadovoljstvo što možemo podijeliti ovaj osjećaj s našim gostima pod sloganom Osjetite ponovo stvarnu slobodu. U duhu imena našeg brenda kažemo kako je došlo vrijeme da sokoli ponovo lete!”, rekao je Christoph Crepaz, direktor marketinga i prodaje u Falkensteiner Hotels & Residences.

Za one koji se brzo odluče, Falkensteiner trenutno nudi do 20 posto Sunshine bonusa u svim hotelima, rezidencijama i kampu u svim zemljama gdje je prisutan i povrat novca uz besplatno otkazivanje bez navođenja razloga do 21 dan prije dolaska.

Sigurnost na prvom mjestu

Uz posebne mjere sigurnosti, koje je Falkensteiner razvio zajedno sa stručnjacima i koje se prilagođavaju trenutnim zahtjevima pojedinih zemalja, od 1. travnja svi gosti trebaju negativni COVID-19 test (antigenski ili PCR, ne stariji od 48 sati), dokaz o cijepljenju ili potvrdu o imunitetu za boravak u Falkensteiner hotelima. Također postoji mogućnost besplatnog testa po dolasku u hotel. Svi zaposlenici Falkensteinera redovito se testiraju.

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.