Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Posao iz snova – pizzerija u Japanu plaća 160 tisuća kuna za sat vremena rada

Japanska podružnica američkog lanca restorana brze prehrane Domino’s Pizza oglasila je da traži osobu za jednosatni honorarni posao uz plaću od 2,5 milijuna jena (oko 160 tisuća kuna). Jedini uvjet koji treba zadovoljiti u prijavi jest punoljetnost.

Japanska podružnica američkog lanca restorana brze prehrane Domino's Pizza oglasila je da traži osobu za jednosatni honorarni posao uz plaću od 2,5 milijuna jena (oko 160 tisuća kuna). Jedini uvjet koji treba zadovoljiti u prijavi jest punoljetnost.

Za posao se ne traži nikakvo iskustvo niti obrazovanje. Oglas je objavljen u sklopu kampanje kojom Domino’s Pizza slavi 25. godišnjicu početka poslovanja u Japanu.

Opis radnog mjesta Domino’s Pizza zasad drži u tajnosti. Pojedinosti o „poslu iz snova“ kompanija će objaviti 10. studenoga.

Prosječna satnica honorarnih radnika u Japanu inače iznosi oko tisuću jena (60 kuna).


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.