Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Prijavite se za besplatnu edukaciju na svjetskim gastronomskim učilištima

Prijave za Stipendije otvorene su do 31. siječnja 2022., nakon čega slijedi proces odabira koji se odvija u dva dijela.

Od srijede, 1. prosinca, kuhari, slastičari i osoblje za posluživanje u restoranima mogu se prijaviti za Stipendije Raise the Bar u sklopu kojih će Coca-Cola HBC Hrvatska u suradnji sa stručnjacima iz ugostiteljskog sektora odabrati najperspektivnije profesionalce kojima će omogućiti besplatnu edukaciju na renomiranim svjetskim učilištima. Za sudjelovanje je potrebno ispuniti prijavni obrazac te priložiti motivacijsko pismo na raisethebar.hr/stipendija

Prijave za Stipendije otvorene su do 31. siječnja 2022., nakon čega slijedi proces odabira koji se odvija u dva dijela. Prvi korak u odabiru je analiza pristiglih prijava tijekom kojeg će  predstavnici Odjela za ljudske potencijale Coca-Cole HBC Hrvatska i članovi tima Raise the Bar u obzir uzeti motivaciju kandidata, njihovo iskustvo te planove za budući razvoj. U drugom koraku, chefovi Hrvoje Zirojević, Marko Gajski, Igor Gudac i Bruno Vokal te voditelj i suvlasnik restorana Noel, Ivan Jug, testirat će tehničko znanje kandidata te će ih intervjuirati.

Stipendija Raise the Bar za mene je jedan veliki korak naprijed u karijeri. Pokazatelj da se rad, trud i ustrajnost uvijek isplate te da će netko to prepoznati u vama. Le Cordon Bleu škola mi svakim predavanjem i svakim satom u kuhinji ukazuje koliko zapravo moram raditi na sebi i graditi svoje znanje. Mladim ljudima, željnim napretka, ovo je jedinstvena prilika da sebi i našoj zemlji pružimo ono najbolje. Ako sebe ne motiviramo i ne postavimo više ciljeve i želju za napretkom, jednostavno stojimo na mjestu“, izjavio je Grgo Bačelić, stipendist i kuhar zagrebačkog restorana Kut510.

Ovogodišnji stipendisti, Grgo Bačelić i Tibor Klobučar, trenutno pohađaju edukaciju na Le Cordon Bleu u Istanbulu, a Matija Kuzmić će početkom sljedeće godine otputovati u Pariz gdje će usavršiti svoja slastičarska umijeća u renomiranoj školi École Ducasse.

Raise the Bar strateška je platforma Coca-Cole HBC Hrvatska koja od 2019. godine djeluje s ciljem povećanja kvalitete obrazovanja radne snage u ugostiteljstvu i turizmu. Projekt obuhvaća Akademiju, besplatnu edukaciju za konobare, bariste i barmene, Stipendije za kuhare, slastičare i osoblje za posluživanje te suradnju s regionalnim centrima kompetentnosti, čime Raise the Bar omogućuje usklađivanje vještina i znanja ugostiteljskih i turističkih djelatnika s potrebama poslodavaca.

Pročitajte još:

Ekonomija

Gideon, tvrtka za robotiku i rješenja temeljena na umjetnoj inteligenciji, predstavila je danas Casey, rješenje za automatizaciju i optimizaciju pripreme narudžbi u distributivnim centrima

Financije

 GLAMI ispitivanje je otkrilo da unatoč tome što je više od pola ispitanika (72%) izjavilo da mali, ali uočljiv porast cijena odjeće i obuće, još...

Ljudski resursi

Svi pokazatelji govore da Hrvatska ide prema rekordnom broju stranih radnika, a broj izdanih dozvola za boravak i rad stranaca do kraja ove godine...

Energetika

Marijana Pavlović Puljić, direktorica tvrtke Avem d.o.o., objašnjava da je ulaganje u digitalizaciju i zelenu tranziciju nešto na čemu bi u Hrvatskoj trebalo više...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.