Novosti

Priveden ljubljanski gradonačelnik Zoran Janković

U velikoj protukorupcijskoj akciji u Sloveniji policija je, prema neslužbenim informacijama privela gradonačelnika Ljubljane i vođu oporbe Zorana Jankovića i njegove sinove Juru i Damjana.

U velikoj protukorupcijskoj akciji u Sloveniji policija je, prema neslužbenim informacijama privela gradonačelnika Ljubljane i vođu oporbe Zorana Jankovića i njegove sinove Juru i Damjana.

Osim njih istražitelji su zadržali još tri osobe. Sumnjički ih se za zloupotrebu položaja u gopodarskom poslovanju i korupciju, prenosi Tportal. Prema medijskim izvješćima istražuje se poslovanje obiteljske tvrtke Electa i povezanih društava, a čije upravljanje su nakon što se Zoran Janković politički angažirao preuzeli njegovi sinovi Jure i Damjan.

Policija je prema izvještajima slovenskih medija pretražila 23 kuće i poslovna prostora osumnjičenika. Akcija je pokrenuta nakon što je policija prikupila dovoljno informacija koje su potkrijepile sumnje da se osumnjičene osobe bave djelima koja se mogu povezati s gospodarskim krimalom i korupcijom.

Novinarka Finance Petra Soldat kaže da se o ‘mutnim’ poslovima obitelji Janković zna već godinama i smatra da se ne radi o političkom progonu i osveti premijera Janeza Janše iako vjeruje da je oni igrati na tu kartu, piše među ostalim Tportal.

Click to comment

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version