Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komunikacija

Projekt Studija Tumpić/Prenc za vinariju Franc Arman dobitnik je canneskog lava

Nagrade na ovom festivalu predstavljaju svjetski vrhunac priznanja u ovoj industriji i globalno mjerilo za kreativnost.

S najprestižnijeg svjetskog festivala industrije oglašavanja i komunikacija Cannes Lions stiže novo, dosad najveće priznanje za rovinjski Studio Tumpić/Prenc čime je ova kreativna agencija postala tek peta u Hrvatskoj koja se može pohvaliti ovom nagradom. Broncu je osvojio njihov projekt za vino Terran Barrique istarske vinarije Franc Arman.

Nagrade na ovom festivalu predstavljaju svjetski vrhunac priznanja u ovoj industriji i globalno mjerilo za kreativnost. Festival Cannes Lions, koji se ove godine održava od 17. do 21. lipnja, okuplja najbolje svjetske kreativce i slavi izvrsnost u svim njezinim oblicima.

„Ovo je zaista najveće postignuće u našoj karijeri, jer je najteže dobiti canneskog lava. Iznimno nam je drago što smo dodatno doprinijeli stavljanju Hrvatske na mapu država u koje dolazi ova prestižna nagrada“, ističe kreativni direktor studija Anselmo Tumpić.

Canneski se žiri dojmila boca odležanog vina, zaključana u kutiju i nedostupna za otvaranje do određene razine sazrijevanja. Bocu prati aplikacija koja putem QR koda s kutije tijekom duljeg perioda šalje vlasniku boce poruke koje ga educiraju o povijesti enologije i ljepoti vinarstva, a u za to predviđeno vrijeme i šifru za otvaranje vina s porukom “Vrijeme je za tvoje vrijeme”.

Ovaj je projekt nagrađen u kategoriji Posebna izdanja i promotivno pakiranje, no u uži izbor ušao je i drugi projekt rovinjskog studija  – „Istriana“, i to kao jedini u kategoriji Dizajn/Hrana. Riječ je o dizajnu ambalaže istarskog ekstradjevičanskog maslinovog ulja, koji predstavlja rekonstrukciju dijelova amfore spojenih u cjelinu, a time simbolično i vraćanje fragmenata zaboravljenog znanja suvremenom maslinarstvu. Ovo je prvi put da su dva rada jedne domaće agencije ušla u uži izbor godišnjeg natjecanja Cannes Lions.

„Sretni smo što uz ovakav uspjeh doprinosimo promociji lokalnih malih proizvođača za koje radimo. Upravo takvi projekti predstavljaju nam poseban izazov i veselje“, kaže direktorica studija Sara Prenc Opačić.

O značaju nagrade govori i podatak da su malobrojni dobitnici ove godine izabrani između čak 25 tisuća prijava iz cijelog svijeta. Studio Tumpić/Prenc time nastavlja sjajan niz i potvrđuje prošlogodišnji status hrvatske agencije s najvećim brojem međunarodnih nagrada.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.