Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Pronađite posao po vašoj mjeri

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu aktualnih poslova za ovaj tjedan

Iskoristite svoje znanje i vještine te pronađite posao po vašoj mjeri. U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu aktualnih poslova za ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Amrest Adria d.o.o.  / KFC zapošljava djelatnika u retoranu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac omogućuje konkurentnu plaću, 2 slobodna dana tjedno, uvećanu naknadu za noćni radn, nedmjeljom i praznikom te plaćene troškove prijevoza. Prijave traju do 05.12.2021., a zaprimaju se putem linka.

Metro Cash & Carry d.o.o. ima slobodne dvije pozicije za rad u Splitu. Zapošljavaju voditelja smjene (m/ž) i poslovođu (m/ž). Prijave traju do 03.12.2021., a prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava električara (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a rok za prijavu je 15.12.2021. Poslodavac traži dvije osobe za rad sa završenom srednjom ili višom stručnom spremom tehničkog smjera. Prijaviti se možete brzo i jednostavnom putem brze prijave.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži operatera / blagajnika u kladionici (m/ž) u Ugljanima. Posao omogućuje stjecanje novih znanja i vještina uz mogućnost napretka, stimulativna primanja i dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje te mogućnost primanja u stalni radni odnos. Prijaviti se možete do 01.12.2021. putem linka.

Auro Domus d.o.o. zapošljava djelatnika za rad u poslovnici (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 09.12.2021. Kandidat mora posjedovati osnovne vještine rada na računalu, profesionalnost, odgovornost i ljubaznost te spremnost na timski rad. Prijavite se ovdje.

Gi Group Staffing Solutions d.o.o. traži voditelja trgovine / poslovođu (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Poslodavac nudi dinamičan rad u rastućoj kompaniji, stimulativna primanja i radno vrijeme od ponedjeljka do subote većinom u jutarnjim smjenama. Prijave se zaprimaju do 11.12.2021. putem linka.

Thermia kamini d.o.o. traži referenta na poslovima uvoza/izvoza (m/ž). Mjesto rada je Donji Miholjac, a rok za prijavu je 30.11.2021. Poslodavac zahtijeva petogodišnje radno iskustvo, višu stručnu spremu te razvijene komunikacijske i pregovaračke vještine. Prijavite se putem brze prijave na linku.

TPK-Zavod d.d. zapošljava NDT inženjera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 06.12.2021. Poslodavac omogućuje redovna primanja, ugodne uvjete rada te dinamičan timski rad i stručno usavršavanje. Prijave se zaprimaju putem linka.

Letina Intech d.o.o. traži inženjera / diplomiranog inženjera elektrotehnike (m/ž). Mjesto rada je Čakovec, a rok za prijavu je 01.12.2021. Posao obuhvaća izradu elektro-shema industrijske automatike u AutoCAD-u, programiranje PLC-a i izrada SCADA projekta te projektiranje i implementiranje regulacijske tehnike. Prijavite se brzo i jednostavno putem linka.

Eko Taxi d.o.o. zapošljava dispečera u proizvodnom centru (m/ž). Mjesto rada je Zagreb , a rok za prijavu je 05.12.2021. Kandidat mora biti komunikativan, spreman na rad usmjenama te imati napredno znanje Microsoft Office paketa. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posaa.hr. Sretno u potražnji!

Pročitajte još:

Novosti

U Slavoniji i Baranji uspješno se razvijaju poljoprivreda, kontinentalni turizam i IT sektor, a velik potencijal ima i prerađivačka industrija.

Komentari

Online povezivanjem možemo izraziti osjećaje bez da se vidimo u stvarnosti.

Ljudski resursi

U suradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima. Portal za zapošljavanje donosi 10 aktualnih poslovnih prilika. Sretno!

Edukacija

Ovogodišnju konferenciju pod nazivom „Liderstvo u globalnom kaosu“ organizirala je Međunarodna mreža poslovnih žena u suradnji sa Zakladom Konrad Adenauer, Europskim domom i Europskim...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.