Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Sada ili nikada – prodajna akcija Chevroleta!

U petak i subotu, 27. i 28. siječnja, u akciji SADA ILI NIKADA potražite bogato opremljene Chevrolet modele po atraktivnim cijenama. Najprodavaniji mini 2011. u Hrvatskoj Chevrolet Spark dostupan je po cijeni od 57.750 kuna, a najtraženiji monovolumen na tržištu Orlando već od 116.990 kuna.

U petak i subotu, 27. i 28. siječnja, u akciji SADA ILI NIKADA potražite bogato opremljene Chevrolet modele po atraktivnim cijenama. Najprodavaniji mini 2011. u Hrvatskoj Chevrolet Spark dostupan je po cijeni od 57.750 kuna, a najtraženiji monovolumen na tržištu Orlando već od 116.990 kuna.

Cijena peterovratnog Avea s 1.2 benzinskim motorom s 84 KS iznosi 63.690 kuna, dok je novi model uz bogatiji paket opreme dostupan od 73.990 kuna. Novi Aveo najsigurniji je automobil u svojem segmentu na tržištu.

Chevroletova obiteljska limuzina Cruze s 1.6 benzinskim motorom sa 124 KS dostupna je od 95.960 kuna dok je Cruze u peterovratnoj izvedbi još povoljniji s cijenom od 93.990 kuna. Oprema uključuje klima uređaj, ABS, ESP, šest zračnih jastuka, radio-CD-MP3, električne podizače prednjih stakala i daljinsko središnje zaključavanje.

SUV Captiva s dizelskim motorom od 2.2 litre sa 163 KS može postati vaša već od 159.990 kuna. U cijenu je uključen klima uređaj, ABS, ESP, šest zračnih jastuka, radio-CD-MP3, 17“ aluminijski naplatci, električni podizači svih stakala i daljinsko središnje zaključavanje.

Novi Aveo, Cruze, Orlando i Captiva ocijenjeni su s maksimalnih pet zvjezdica za sigurnost od strane Europskog programa procjene novih automobila (Euro NCAP).

Kupnjom novog Chevroleta dobivate trogodišnje tvorničko jamstvo.

Ponuda vrijedi do isteka zaliha pojedinih modela kod Chevrolet partnera koji podržavaju akciju.

O Chevroletu

Chevrolet je najveći svjetski brand General Motorsa koji godišnje prodaje oko 4 milijuna vozila u više od 140 zemalja. Četvrti je po veličini svjetski automobilski brand kada se radi o prodaji i jedan je od najbrže rastućih brandova na svijetu. Chevroletovi automobili spajaju strast, privlačan dizajn i praktičnost te nude izvanrednu vrijednost za novac. Osnovan 1911. u Sjedinjenim Američkim Državama od strane švicarskog useljenika Louisa Chevroleta, ovaj brand je 2011. godine proslavio svoju stogodišnjicu postojanja. Godine 2005. Chevrolet je ponovno predstavljen i uveden na europsko tržište na kojem ga zastupa ukupno 2.500 prodajnih i servisnih punktova u Zapadnoj i Središnjoj Europi. Chevroletov europski portfelj sačinjavaju gradski automobil Spark, mali Aveo i kompaktni Cruze u limuzinskim i izvedbama s pet vrata, obiteljski jednovolumen Orlando, SUV Captiva, legendarni sportski automobili Camaro i Corvette te električni automobil s produljenim dosegom Volt. U 2012. Chevrolet će predstaviti karavansku izvedbu Cruzea i srednje veliku limuzinu Malibu.

Više informacija o Chevroletu može se naći na web-stranicama www.chevroleteurope.com ili media.chevroleteurope.com.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.