Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Sajam visokog obrazovanja i stipendija razotkriva skriveni STEM

Online Sajam visokog obrazovanja i stipendija održat će se u srijedu 12. listopada 2022. godine s početkom u 12 sati.

Online Sajam visokog obrazovanja i stipendija održat će se u srijedu 12. listopada 2022. godine s početkom u 12 sati.

Sajam koji se ubraja u najveće obrazovne događaje u ovom dijelu Europe, naglasak će staviti na područje STEM-a te na struke koje tradicionalno nisu prepoznate kao dio tog područja. Naime, znanost, tehnologija, inženjerstvo i matematika, tj. akademske discipline koje čine akronim STEM, iznimno su važne za mnoge poslove današnjice i budućnosti, pa čak i one koji se na prvu ne čine s njima povezani.

Sajam visokog obrazovanja i stipendija namijenjen je srednjoškolcima, studentima, njihovim roditeljima te nastavnicima. Za sve je njih sudjelovanje na Sajmu besplatno.

Mogućnosti studiranja i stipendiranja mladima će, među ostalima, predstaviti Agencija za mobilnost i programe EU, Veleposlanstvo Kanade u Hrvatskoj, British Council, Central European University iz Austrije, Sveučilište u Novoj Gorici iz Slovenije i Sveučilište u Rijeci.

Sa Sveučilišta u Zagrebu na Sajmu će sudjelovati Agronomski fakultet, Fakultet organizacije i informatike, Fakultet prometnih znanosti, Rudarsko-geološko-naftni fakultet i Odsjek za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Sajam visokog obrazovanja i stipendija podupiru Grad Rijeka, Grad Zagreb i Grad Zadar.

Kako bi sudionici mogli pristupiti digitalnoj platformi na kojoj će se Sajam održati, potrebna im je prijava putem poveznice: https://register.empl.io/SAS2022.

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Lifestyle

Nije uvijek lako uočiti lažljivca. Dok neke ponekad riječi i maniri odaju, drugi govore izmišljotine s uznemirujućom lakoćom.

Edukacija

Nagrađeni nisu skrivali zadovoljstvo što ih je udruga, s kojom dijele temeljne vrijednosti u poslovanju i u životu, odabrala za ove vrijedne nagrade, koje...

Ljudski resursi

Iako su prošle godine na prvom mjestu faktora kojima se vodimo kod odabira novog posla bili međuljudski odnosi, ove je godine inflacija očito odradila...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.