Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Samo u Hrvatskoj je u prvom tromjesečju 2021. godine sektor e-učenja zabilježio 56% više prometa

U prvom tromjesečju 2021. najveći rast plaćanja u Hrvatskoj u sektoru e-učenja ostvaren putem globalne platforme Payoneer zabilježen je na platformi Italki HK Limited – 209%, a slijede Dadaabc – 81%, Udacity – 49%, Whales English eLearning China – 48%, EF Language Learning Solutions – 18% i Udemy 15%.

Nikola Mehandzic, Business Development Director

Pandemija koronavirusa potaknula je mnoge ljude da se uključe u e-učenje i samo u Hrvatskoj je u prvom tromjesečju 2021. godine sektor e-učenja zabilježio 56% više prometa, dok je broj klijenata porastao za 94% u usporedbi s istim razdobljem 2020. godine, objavio je Payoneer, globalna platforma za međunarodna plaćanja.

U prvom tromjesečju 2021. najveći rast plaćanja u Hrvatskoj u sektoru e-učenja ostvaren putem globalne platforme Payoneer zabilježen je na platformi Italki HK Limited – 209%, a slijede Dadaabc – 81%, Udacity – 49%, Whales English eLearning China – 48%, EF Language Learning Solutions – 18% i Udemy 15%.

‘‘Pružanje usluga e-učenja iz Hrvatske u inozemstvo bilježi stalni rast u posljednjih godinu dana. Atraktivan je to segment u kojem radi velik broj freelancera u Hrvatskoj i koji je za njih jedini izvor prihoda. Povećanje pojedinačne vrijednosti plaćanja po korisniku potvrđuje da su naši ljudi još više cijenjeni na međunarodnom tržištu e-učenja. Nastavit ćemo raditi na poboljšanju naših usluga kako bismo našim korisnicima pružili brzu i jednostavnu uslugu i pomogli im da rastu još brže “, rekao je Nikola Mehandžić, direktor poslovnog razvoja Payoneera u Hrvatskoj.

Promatrano po gradovima u Hrvatskoj, Zagreb je lider u sektoru e-učenja po ukupnom opsegu transakcija izvršenih putem ove globalne platforme, s udjelom od 28,5%, slijede Metković – 19,3%, Osijek – 15%, Kriz – 11,7% i Zadar – 4,3%.

Preporučujemo

Poduzeća

Nord ima novu outlet prodavaonicu u Zagrebu, adresa je Zagrebačka cesta 217, a kupce čeka roba snižena i do 70 posto.

Edukacija

Prvi put u Hrvatskoj, od 18. do 19. rujna ove godine, u Zagrebu će se održati potpuno besplatni dvodnevni zdravstveno komunikacijski summit.

Turizam

U godinu dana, koliko je prošlo otkad je otvorio svoja vrata; Glamping Village Terma Tuhelj postao je prepoznatljiv među ljubiteljima luksuznog odmora, ali i...

Edukacija

Ivan Rado puno je poznatiji po svom nicku Malajski Tapir. Naš možda i najpoznatiji YouTube influencer i strastveni gamer, odustao je od karijere medicinskog...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.