Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Sjajni izbor za svaku prigodu: otkrijte našu unikatnu kolekciju nakita

Kada je u pitanju nošenje nakita, osim estetike, važna je i vrsta materijala koja vam tokom čitavog dana prijanja uz kožu.

Kada je u pitanju nošenje nakita, osim estetike, važna je i vrsta materijala koja vam tokom čitavog dana prijanja uz kožu. Nakit je važan dio ljudske tradicije koji nas povezuje s prirodom i duhovnošću. Ipak, današnje tržište obiluje kvalitetom ali i bižuterijom. 

Kristali i minerali su prirodni materijali koji se formiraju duboko unutar Zemlje, tijekom tisuće godina. Osim omamljujuće ljepote, ovi materijali imaju snažan utjecaj na osjećaj blagostanja, zbog kojih su cijenjeni u mnogim narodima od davnina.

Lotos nakit vam donosi široku ponudu nakita – od koralja, srebra i poludragog kamenja, kao i različitih kristala i minerala koji će vas oduševiti estetikom i umiriti svojom prirodnom blagošću.

Prirodni materijal za unutarnju ravnotežu

Razlozi popularnosti prirodnih materijala kada su u pitanju nakiti, definitivno leži u njihovoj estetskoj privlačnosti, ali u njihovim duhovnim i metafizičkim svojstvima. Lotos nakit već 22 godine zadovoljava kupce svojom širokom ponudom. Posjetite Lotosove web stranice i otkrijte kako odabrati pravi kristal za vas.

Svaki kristal ima jedinstvenu strukturu i estetiku, stoga kupnju ovakve vrste nakita možete shvatiti kao osobni izraz vaše osobnosti. Jedan od najpoznatijih kristala je ljubičasti kvarc koji se koristi za privlačenje ljubavi i harmonije dok se ametist koristi za smirenje i ravnotežu.

Nakit za lakše suočavanje s izazovima

Lotosov nakit dolazi u različitim oblicima i bojama i očarat će vas svojom estetikom. No osim toga, svaki kristal ili mineral ima svoja metafizička svojstva koja će vam pomoći da se suočite sa zahtjevima koje pred vas stavlja svakodnevnica.

Nakit od prirodnih materijala povezat će vas s prirodom. Jedno od njihovih glavnih svojstava je upravo to da čuvaju energiju Zemlje i kroz bliski kontakt s vama, prenose ju na vas. 

Neki od odličnih primjera su jantar i hematit. Jantar je prirodni materijal poznat po poticanju vitalnosti i smanjenju stresa, dok se hematit koristi za podizanje samopouzdanja.

Izaberite onaj nakit koji će zadovoljiti vaše estetske preferencije, ali isto tako, izaberite onaj koji će najbolje komplimentirati vaše fizičko i mentalno blagostanje.

Povijesna i sentimentalna vrijednost 

Prirodni materijali od davnina se koriste za uravnoteživanje različitih tjelesnih energetskih središta. U ayurvedskoj tradiciji, kristali i minerali su bili korišteni kako bi uveli ravnotežu u funkcioniranju čakri. Isto tako, kristali su se koristili tijekom meditacije kako bi se postigla dublja koncentracija i povezanost s unutarnjom prirodom.

Nakit od prirodnih materijala, može isto tako biti vrlo sentimentalni poklon ili podsjetnik na trenutke koje ste proveli s nekom osobom. Budući da je rađen u širokoj varijaciji oblika i boja, lako ćete pronaći onaj koji koji će izraziti neku emociju, i time ga učiniti osobnijim.

Zaključak

Prirodni materijali iz samog središta Zemlje, od davnina imaju značaj prepoznat od mnogih naroda. Lotos nakit, pretočio je te materijale u nakit različitih veličina, oblika i boja, kao svakodnevni elegantni dodatak vašem imidžu.

Osim estetike, ovi materijali imaju prirodna svojstva koja donose benefite vašem zdravlju i osjećaju blagostanja. Ti su materijali od davnina korišteni za povezivanje s prirodom, jačanje intuicije, smirenja i podizanje samopouzdanja.


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.